Ένα άκρως κοροϊδευτικό και αστείο εξώφυλλο αποφάσισε να δημιουργήσει το περιοδικό GQ, για να διακωμωδήσει τα λάθη που γίνονται ανά καιρούς στο photoshop. 

Ads

Η Κέιτ ΜακΚίνον, η Ίσα Ρέι και η Σάρα Σίλβερμαν, τρεις σπουδαίες Αμερικανίδες κωμικοί, ποζάρουν το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού GQ, που έχει σχόλιο “comedy issue”.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, ζήτησαν από τους φωτογράφους τους να κάνουν αλύπητο photoshop και να προσθέσουν αρκετά χέρια και πόδια.

image

Ads

image

image

Η φωτογράφηση που έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στο προσωπικό του Vanity Fair, καθώς είναι μια απάντηση στην επική γκάφα που είχε κάνει το περιοδικό βάζοντας ένα επιπλέον χέρι στην Οπρα Γουίνφρεϊ, όταν αυτή είχε ποζάρει μαζί με άλλες εμβληματικές παρουσίες του χώρου, όπως την Ρις Γουίδερσπουν, την Νικόλ Κιντμαν και τον Τομ Χανκς. Σε άλλη φωτογραφία μέσα στο περιοδικό η Ρις Γουίδερσπουν παρουσιάζεται να έχει τρία πόδια.

image

Παρόλο που το επετειακό εξώφυλλο έπρεπε να είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά του Vanity Fair για το 2018, τελικά έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα fail στο photoshop που έχει κάνει ποτέ ένα τόσο glamorous έντυπο.

image

Η ιδέα του GQ μπορεί να ήταν χιουμοριστική, αλλά ξένα μέσα αναφέρουν ότι το κοροϊδευτικό εξώφυλλο του έχει εξοργίσει τη διεύθυνση του Vanity Fair.