Εντελώς περιπετειώδης ήταν η 7η σεζόν του Game of Thrones αλλά δυστυχώς όχι μόνο στο σενάριο της σειράς. 

Ads

Μήνες πριν ξεκινήσει η σειρά το διαδίκτυο είχε πλημμυρίσει από διαρροές τόσο φωτογραφιών όσο και λεπτομερειών των επεισοδίων.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν χάκερ που χτύπησαν το HBO κλέβοντας τα σενάρια των επεισοδίων, διαρρέοντάς τα στο διαδίκτυο και ζητώντας και λίτρα. 

Κατόπιν διέρρευσε το 4ο επεισόδιο του κύκλου από την εταιρεία διανομής στην Ινδία. 

Ads

Η τελευταία διαρροή έγινε σήμερα και μάλιστα από το ίδιο το HBO! Σύμφωνα με το Euronews, το HBO Spain, έδειξε κατά λάθος ότι δεν έπρεπε να δείξει από το προτελευταίο επεισόδιο του φετινού κύκλου. 

Συγκεκριμένα ανέβηκε βίντεο 12 λεπτών με τις πιο σημαντικές σκηνές του επεισοδίου και έμεινε στον αέρα για περίπου μια ώρα μέχρι να το αντιληφθούν και να το κατεβάσουν. 

Φυσικά αυτό ήταν αρκετό για τα γνωστά torrent sites ώστε να το πάρουν και να το διαμοιράσουν σε ολόκληρο τον κόσμο, λίγες ημέρες πριν την επίσημη προβολή του. Παράλληλα, στα social media έγινε χαμός για το λάθος του HBO Spain.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ΗΒΟ δεν έχει πάθει κάποια ουσιαστική ζημιά από όλο αυτό μιας και η τηλεθέαση, τη φετινή χρονιά, καταρρίπτει κάθε ρεκόρ, ακόμα και όταν τα επεισόδια έχουν διαρρεύσει.