Διευκρινίσεις για τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο Αντώνης Ρέμος, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να πολιτευτεί με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά τη συνάντηση, που σύμφωνα με τις διαρροές έγινε ύστερα από αίτημα του Αντώνη Ρέμου, υπήρξαν φήμες που ήθελαν τον δημοφιλή τραγουδιστή να συζητά το ενδεχόμενο να πολιτευτεί με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά ο ίδιος το διέψευσε.

Ο Αντώνης Ρέμος στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Εχθές είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψή μου αυτή στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, είχε σαν σκοπό να καταθέσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της κοινωνίας όπως εγώ τις εκλαμβάνω εγώ.

Όλη η κουβέντα μας στάθηκε στα πλαίσια μιας φιλικής και ειλικρινούς συζήτησης. Η επίσκεψή μου αυτή δεν έχει καμία πολιτική απόχρωση και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχουν τα σενάρια της εμπλοκής μου με την πολιτική του τόπου.

Ως ενεργός πολίτης όμως θα συνεχίσω και θα καταθέτω τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου σε όλες τις πολιτικές πλευρές. Ευχαριστώ τον κύριο Μητσοτάκη για την εγκάρδια φιλοξενία του και του εύχομαι καλή συνέχεια».