Η χειμαρρώδης συνέντευξη που έδωσε η Νατάσα Μποφίλιου στην Εφημερίδα των Συντακτών φαίνεται να προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Μεταξύ άλλων η Μποφίλιου υποστήριξε ότι είναι τροτσκίστρια που όμως ψηφίζει ΚΚΕ αν και διαφωνεί σε πολλά σημεία, για διάφορους λόγους.

Ads

Ωστόσο, παρά τις αντιδράσεις υπήρξαν και αρκετοί συνάδελφοί της και όχι μόνο που έσπευσαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης προς την τραγουδίστρια. Μεταξύ αυτών που την υπερασπίστηκαν με αναρτήσεις τους στα social media ήταν ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Στάθης Δρογώσης, η Έλενα Ακρίτα.

Τάνια Τσανακλίδου

«Νατασσα μου, όταν μας βρίζουν αυτοί που σιχαινόμαστε πάει να πει ότι δεν έχουμε χάσει το δρόμο μας. Το ξέρω, είναι πολύ “αχώνευτο” να είσαι νέα, ταλαντούχα, επιτυχημένη και με αξίες την σημερινή ημέρα!Μην αφήσεις κανένα να σου πει τι να λες και τι να σκέφτεσαι. Σε τιμώ και σε καμαρώνω».

Φοίβος Δεληβοριάς

«Υπάρχει ένα είδος ανθρώπου που νιώθει τι σημαίνει να σταματήσει έστω και για λίγο η καρδιά του Τζιμάκου στη σκηνή που κάνει με χαρά τρίτη φωνή στο ντουέτο της Μαρίνας με τον κύριο Μirza που καταλαβαίνει πως το να είσαι έλλην, διανοούμενος, με εθνοσωτηρίους βλέψεις και του «λογικού μετώπου» και να βρίζεις χυδαία τη Νατάσα -επειδή έριξε ευγενικά και αφελώς την άποψή της στην αρένα του πιάτου με το φαί σου- είναι κάτι απολύτως αναμενόμενο και αποτελεί τιμή για τη Νατάσα. Κι αυτό το είδος ανθρώπου θα είναι δίπλα μας, την ώρα που η απειλή του κάθε τυφλοχέρη θα ρίξει τη σκιά της και πάνω μας. Όσο για σένα Θάνατε (του ανελέητου ψηφιακού μας μικροκόσμου) έχεις καταντήσει βαρετός. Κάνε και τίποτα να μας εκπλήξεις», έγραψε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Ads

image

Στάθης Δρογώσης

«Γενικά σας τσούζει που ένα κορίτσι πέτυχε μόνη της όσα δεν θα πετύχετε εσείς σε όλη τη μίζερη ζωή σας. Σεξιστές άντρες “καλλιτέχνες” βρίζετε ένα κορίτσι που τραγουδάει σε χιλιάδες κόσμο χωρίς να αλλάξει τις απόψεις της από τότε που ξεκίνησε. Σεξιστές και φασίστες είστε. Όχι ευρωπαϊστές. Αν αυτό είναι το πολιτικό κέντρο εγώ είμαι ο Μπετόβεν».

Έλενα Ακρίτα

«1.) Διαφωνείς ενδεχομένως με την άποψη της Νατάσας Μποφίλιου. 2.) Την χαρακτηρίζουν «χαζοβιόλα» «κουλτουροβολεψιματία» «αριστεροκουλτουροβάρδο». 3.) Την φτύνουν λεκτικά και την εξισώνουν με την Χρυσή Αυγή. 4.) Είσαι με την Νατάσα #Μποφίλιου. Τόσο απλά»