Το Club Decadence επιστρέφει. Δε γουστάρει τους τίτλους θρυλικό ή ιστορικό γι’ αυτό και τους αποποιείται. Όμως σηκώνει τα μανίκια και ανακαινίζεται για να είναι σε λίγο και πάλι αναπόσπαστο κομμάτι της νυχτερινής ζωής της πόλης. Στο γνωστό κτίριο της οδού Βουλγαροκτόνου 69. 

Ads

Το Decadence λειτούργησε από το 1978 ως το 2008 στην οδό Βουλγαροκτόνου. Το 1990 μετατράπηκε σε Club Decadence με κουρείο, οπωροπωλείο, το πρώτο bar – theater στην Αθήνα, δική του εφημερίδα δωματίου (τους Decadence Times), το πιο μικρό σινεμά του κόσμου και ραδιοφωνικό σταθμό στην κουζίνα που αργότερα, μεταφέρθηκε στις τουαλέτες ως WC FM. To 1996 έκοψε νόμισμα και ανακηρύχτηκε ως ανεξάρτητο κράτος δωματίου με δική του τράπεζα – Independent State Decadence Bank. Ακολούθησαν και άλλα πολλά. 

Τώρα μέσω της σελίδας Decadence Club – Academy στο Facebook μαθαίνουμε ότι το Decadence θα επαναλειτουργήσει ως ανοιχτή λέσχη με θέατρο, γκαλερί, μουσική σκηνή, bazaar και δράσεις σε πολλούς χώρους. Επίσης μας ενημερώνει ότι πρέπει να περιμένουμε το σχετικό μανιφέστο εντός των επόμενων ημερών: