Ο Ezrah Dormon ή αλλιώς «Tiburon», που στα ισπανικά σημαίνει καρχαρίας είναι 12 χρονών. Δεν είναι αρκετά μεγάλος για να κάνει τατουάζ στο σώμα του, αλλά αυτό δεν τον σταματά από το να «χτυπάει» τατουάζ σε άλλους ανθρώπους.

Ads

Ο έφηβος καλλιτέχνης που ζει στον Παναμά εμπνεύστηκε αρχικά για να πάρει πιστόλι μελάνης όταν παρακολούθησε τη μητέρα του να κάνει τατουάζ σε μαγαζί στη Χονολουλού. Παρατηρώντας το έντονο ενδιαφέρον του Ezrah, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Αλί Γκαρσία, αφήστε τον νεαρό να συμπληρώσει ένα μέρος του τατουάζ, με την άδεια της μητέρας του φυσικά.

Αυτό ήταν! Από τότε ο μικρός Ezrah έχει προσηλωθεί σε αυτό. Έχει ήδη χτυπήσει τατουάζ σε πάνω από 20 άτομα και τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά. Για να εξασκήσει το ταλέντο του και να βελτιώσει τις τεχνικές του, χτυπάει τατουάζ σε πορτοκάλια και γκρέιπφρουτ στο μαγαζί στη Χονολουλού, όπου είναι μαθητευόμενος του Γκαρσία.

image

Ads

image

Ο ιδιοκτήτης τον έχει διδάξει πώς να σχεδιάζει διάφορα μοτίβα, όπως πάνθηρες, χελιδόνια, φίδια, τριαντάφυλλα και καρχαρίες. Σημειώνεται, ότι ένας από τους πελάτες του, ήταν ο καθηγητής μαθηματικών του.

Παρόλο που αδιαμφισβήτητα έχει ταλέντο, δεν συμφωνούν όλοι με τη χρήση του πιστολιού μελάνης από ένα τόσο μικρό αγόρι.

image

image