Πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Μοντέρνα Οικογένεια», η Σοφία Βεργκάρα ήταν το 2020 η καλύτερα αμειβόμενη ηθοποιός στον κόσμο, επικρατώντας των ανταγωνιστριών της της «μεγάλης οθόνης» λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, που είχε ως αποτέλεσμα να κατακρημνιστούν τα έσοδα του Χόλιγουντ, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του περιοδικού Forbes.

Ads

Με έσοδα 43 εκατομμυρίων δολαρίων τους 12 τελευταίους μήνες, η Σοφία Βεργκάρα, που βρισκόταν ήδη στη δεύτερη θέση έναν χρόνο πριν, προηγείται της Αντζελίνας Τζολί (35 εκατομμύρια) και της Ισραηλινής Γκαλ Γκαντότ (31 εκατομμύρια).

Η Σοφία Βεργκάρα κερδίζει 500.000 δολάρια το επεισόδιο στη «Μοντέρνα Οικογένεια» και συμμετέχει επίσης στο σόου «Αμερική έχεις Ταλέντο», από το οποίο κερδίζει «τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν», σύμφωνα με το Forbes.

Η πανδημία του νέου κορονοϊού «πάγωσε» τις περισσότερες μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ από την περασμένη άνοιξη, κάτι που είχε αντίκτυπο στα εισοδήματα των μεγάλων αστέρων του κινηματογράφου, αφού εκτός των αμοιβών τους παίρνουν και μπόνους από τα εισιτήρια που κόβονται στους κινηματογράφους.

Ads