Αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» ο Άρης Σερβετάλης λόγω των νέων μέτρων που προβλέπουν μεταξύ άλλων αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από την πρόσβαση στο θέατρο.

Ads

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε δηλώσει σε παράγοντες της παράστασης ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και είχε προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τα θέατρα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, από σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, κλείνουν οι πόρτες των θεάτρων σε ανεμβολίαστους. Μέχρι χθες, η είσοδος σε ανεμβολίαστους επιτρεπόταν με την επίδειξη αρνητικού rapid test.
Μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη, η παράσταση «Ρινόκερος» στο θέατρο «Κιβωτός» έριξε αυλαία.

Η παραγωγή με ανάρτηση στο Facebook ανακοίνωσε την αναβολή της θεατρικής παράστασης, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν το έργο πρόκειται να επιστρέψει κάποια στιγμή με τον ίδιο ή άλλον πρωταγωνιστή.

Ads

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Αγαπητοί μας φίλοι,

Λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που έλαβε η Πολιτεία για τους μεικτούς χώρους ψυχαγωγίας, σας ενημερώνουμε ότι η θεατρική παράσταση ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ του Ευγένιου Ιονέσκο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όσοι έχετε αγοράσει εισιτήρια μέσω viva με χρέωση κάρτας, η επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα σας θα πραγματοποιηθεί αυτόματα.

Αν έχετε πραγματοποιήσει την αγορά των εισιτηρίων με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (μετρητά, ταμείο θεάτρου), παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email [email protected] ή στα τηλέφωνα 210 3614216, 210 3392900 (Δευ – Παρ 12:00 – 16:00).

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη!».