«Ούτε ένας μετρητής – Ούτε ένα σεντ.

Ads

Είμαστε μια κολεκτίβα γυναικών, που ενωθήκαμε με σκοπό την πολιτική ανυπακοή, και την άμεση δράση, στην απομάκρυνση των μετρητών του νερού, επειδή έχουμε ήδη πληρώσει για το νερό μας.

Αρνούμαστε να αφήσουμε το νερό μας να γίνει ένα αγαθό προς πώληση.

Η συνεχιζόμενη εγκατάσταση μετρητών νερού, επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας, πως κάθε εγκατεστημένος μετρητής μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ιδιωτικοποίηση.

Ads

Έχουμε προδοθεί από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους, με ψεύτικες υποσχέσεις. Θα συνεχίσουμε με την απομάκρυνση των μετρητών, σύμφωνα με το δημοκρατικό μας δικαίωμα να υπάρξει δημοψήφισμα, ώστε να διαφυλαχθεί το νερό από το σύνταγμά μας, κάτι που το στερούν από το λαό της Ιρλανδίας.

Αφήστε τον λαό να αποφασίσει, διενεργείστε δημοψήφισμα».

Women Water Warriors

image

Με αυτήν τη δημοσίευση, οι Women Water Warriors, μια ομάδα γυναικών στην Ιρλανδία ξεκίνησε την Πέμπτη 20 Απριλίου, την άμεση απομάκρυνση εγκατεστημένων μετρητών νερού. Παρόλο που η απομάκρυνση, καταστροφή ή ζημιά ενός μετρητή νερού αποτελεί αδίκημα, η ομάδα συνεχίζει σχεδόν καθημερινά τη δράση της και ταυτόχρονα καλεί όλες τις γυναίκες της Ιρλανδίας να σταθούν αλληλέγγυες διευρύνοντας τη δράση.

Δηλώνουν μάλιστα πρόθυμες να δώσουν οδηγίες αλλά και να ανεβάσουν στη σελίδα τους τα βίντεο που τους στέλνουν με τους μετρητές που απομακρύνονται από όλη την Ιρλανδία.

Πηγή: tetartopress.gr