1. Στη Βουλή ψηφίζεται σήμερα το βράδυ το πολυνομοσχέδιο. Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών. Κόντρα ΤσίπραΜητσοτάκη

Ads

2. Έξω από τη Βουλή πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο ενάντια στο πολυνομοσχέδιο. Στο περιθώριο της διαδηλώσης σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά.  

3. Αυτοκινητοπομπή του συριακού καθεστώτος βομβαρδίστηκε από αμερικανικές δυνάμεις καθώς πλησίαζε σε αντάρτες υποστηριζόμενους από τις ΗΠΑ. 

4. Η Μπλε Φάλαινα ήρθε στην Ελλάδα – ποιος θα τη σταματήσει; Νέο περιστατικό του θανατηφόρου ιντερνετικού παιχνιδιού με θύμα μια 14χρονη στη Θεσσαλονίκη. 

Ads

5. «Ανοιχτή γραμμή» με Κρεμλίνο είχε το προεκλογικό επιτελείο του Τραμπ. Νέες αποκαλύψεις φέρνουν νέες θύελλες στο Λευκό Οίκο. 

6. Ως «πιθανή αυτοκτονία» αντιμετωπίζουν οι αρχές τον ξαφνικό θάνατο του τραγουδιστή Κρις Κορνέλ. Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Ντιτρόιτ. 

7. Στην προσέλκυση κινεζικών κολοσσών αλλά και συμμετοχή της στο φιλόδοξο επενδυτικό σχέδιο «One Belt One Road» προσβλέπει η Ελλάδα, η οποία επιδιώκει να καταστεί το κέντρο εισόδου της Κίνας στην Ευρώπη. Ποιες εταιρείες έδωσαν «υποσχετικές» για επενδύσεις. 

8. Συναγερμός σήμανε σήμερα στη Νέα Υόρκη. Αυτοκίνητο χτύπησε πεζούς στην Τάιμς Σκουέρ. Μέχρι στιγμής μια γυναίκα είναι νεκρή ενώ υπάρχουν 19 τραυματίες. 

9. Σεξουαλική εκμετάλλευση προσφύγων και διαφθορά είναι οι βασικές, βαριές κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει μία ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. 

10. Έξι βήματα για θωράκιση από τις κυβερνοεπιθέσεις. Δείτε πως να προστατεύσετε τα πληροφοριακά σας συστήματα. 

11. Πώς ο Τσόρτσιλ διέλυσε την Ελληνική Αντίσταση. Ο ρόλος του στα Δεκεμβριανά και τον ελληνικό εμφύλιο. 

12. Attachment Parenting: Η θεωρία της προσκόλλησης και οι υπερβολές… Οι βασικές αρχές της θεωρίας, αλλά και οι επικριτές της. 

Πάμε Σινεμά: Οι εξωγήινοι του Ρίντλεϊ Σκοτ απέναντι στον έρωτα του «Άφτερλωβ». Οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας διά χειρός Γιώργου Ρούσσου.