Όλα τα έχουμε ακούσει αλλά αυτό πια… είναι ένας καινούργιος, ολοκαίνουργιος ανατριχιστικός εφιάλτης που δεν μας είχε περάσει ποτέ από το μυαλό…  Στο εξής, κάθε φορά που θα δοκιμάζουμε ένα ρούχο από μεγάλη αλυσίδα, θα το ψάχνουμε στο στρίφωμα, στη φόδρα, στις τσέπες… παντού!

Ads

Η είδηση προέρχεται από έγκυρα sites όπως daily times, independent, telegraph και άλλες πηγές και πραγματικά, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, κάθε γυναίκα εύχεται να είναι hoax!

Η Cailey Fiesel, 24 ετών που ζει Manhattan, αγόρασε τον περασμένο Ιούλιο, δύο φορέματα από ένα κατάστημα Zara στο Greenwich του Connecticut. Όταν φόρεσε το ένα από αυτά, το μικρό μαύρο φόρεμα, και πήγε στο γραφείο, ένιωσε μια δυσάρεστη οσμή να την ακολουθεί παντού…

Συνειδητοποίησε ότι η οσμή ερχόταν από το ολοκαίνουργιο φόρεμά της! Και σαν να μην έφτανε αυτό, η γυναίκα βαδίζοντας μέσα στο γραφείο, ένιωσε κάτι να την αγγίζει ελαφρά στο πόδι…Υπέθεσε ότι θα ήταν κάποια κλωστή από το στρίφωμα του φορέματος… Πήγε να το τραβήξει και ανακάλυψε την αλήθεια: ήταν το πόδι ενός ψόφιου ποντικιού! Το υπόλοιπο ποντίκι ήταν ραμμένο μέσα στο στρίφωμα!

Ads

«Πάγωσα! Παρέλυσα από φόβο!» δήλωσε η Fiesel στις εφημερίδες… «Έπαθα το απόλυτο σοκ! Τα μάτια μου έβλεπαν το ποντίκι αλλά το μυαλό μου αρνιόταν να το δεχθεί!»

Εννοείται ότι Cailey Fiesel μήνυσε την αλυσίδα Zara και ζητά αποζημίωση, όχι μόνο για το σοκ που έζησε αλλά και για αρρώστια που της διαγνώστηκε στη συνέχεια η οποία προέρχεται από επαφή με τρωκτικά. [!]

Εκπρόσωπος των Zara πάντως, δήλωσε ότι το περιστατικό ερευνάται, ότι η αλυσίδα παίρνει όλα τα μέτρα για την ασφάλεια και την υγεία των πελατών της κι ότι δεσμεύονται να τηρούν τα πιο υψηλά standards.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ένα ποντίκι – ακόμη και μικρό –  δεν είναι κάτι που περνά απαρατήρητο… ακόμη και για τα δεδομένα της Tουρκίας όπου ράφτηκε – όπως δηλώνει η ετικέτα – το ρούχο Zara.

image

Το φόρεμα που σου κάνει ποντίκι. Όχι στο μπράτσο, στο στρίφωμα.

image

Η Cailey Fiesel με [άλλο] μικρό μαύρο φόρεμα…