Ένα σφοδρό τροχαίο είχε το Σάββατο στην Ελβετία ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής Ρίτσαρντ Χάμοντ – πρώην παρουσιαστής του Top Gear – και πλέον του The Grand Tour. 

Ads

Ο Χάμοντ βρισκόταν για τα γυρίσματα του The Grand Tour σε ορεινή περιοχή της χώρας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε βγήκε εκτός δρόμου και έπιασε φωτιά.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε σε βίντεο το αυτοκίνητο του Χάμοντ, ένα Rimac Concept One, να κινείται εκτός ελέγχου λίγα δευτερόλεπτα πριν συγκρουστεί και πάρει φωτιά.

Ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο. 

image

Ads

Ο Ρίτσαρντ Χάμοντ

Ο συμπαρουσιαστής του Τζέρεμι Κλάρκσον με ανάρτησή του στο Twitter έκανε λόγο για το πιο «μεγάλο» ατύχημα που έχει δει στη ζωή του προσθέτοντας ότι ο Χάμοντ είναι βασικά καλά στην υγεία του και δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Στην επίσημη ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Χάμοντ ανέφερε ότι ο πελάτης του δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά καθώς είχε τις αισθήσεις του όταν το αυτοκίνητό του βγήκε από το δρόμο και έτσι κατάφερε να απεγκλωβιστεί πριν πιάσει φωτιά.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Χάμοντ έχει υποστεί κάταγμα στο γόνατο προσθέτοντας ότι τα αίτια του ατυχήματος αποτελούν πλέον αντικείμενο έρευνας.

Το αυτοκίνητο μετά το ατύχημα: 

image