Λεπτομέρειες για τη σχέση που φέρεται να είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ έδωσε μια πρώην πορνοστάρ, που βρέθηκε προ ημερών στο επίκεντρο σκανδάλου εξαγοράς της σιωπής της από δικηγόρο του προέδρου των ΗΠΑ.

Ads

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2011 στο περιοδικό In Touch, αλλά δημοσιεύτηκε χθες, η Στέφανι Κλίφορντ, η οποία είναι γνωστή στην πορνογραφική βιομηχανία με το ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς, υποστήριξε ότι γνώρισε τον Τραμπ τον Ιούλιο του 2006, στο περιθώριο ενός τουρνουά γκολφ στο οποίο συμμετείχαν πολλές διασημότητες και έκανε δεσμό μαζί του, μόλις τέσσερις μήνες αφότου η Μελάνια γέννησε τον γιο τους, Μπάρον.

«Δεν ξέρω καν γιατί το έκανα, αλλά θυμάμαι ότι όταν κάναμε σεξ, του έλεγα “σε παρακαλώ, μην προσπαθήσεις να με πληρώσεις”», είπε. «Το σεξ μαζί του ήταν γενικά βαρετό, κάναμε μόνο μια στάση, φυσικό για έναν άντρα της ηλικίας του», είπε η Ντάνιελς. 

Λεπτομέρειες για την υπόθεση αυτή άρχισαν να έρχονται στο φως μετά από ρεπορτάζ της Wall Street Journal που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα και το οποίο ανέφερε ότι ο δικηγόρος Μάικλ Κοέν, έδωσε τον Οκτώβριο του 2016 ποσό 130.000 δολαρίων στην πρώην πορνοστάρ για να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τις σεξουαλικές συνευρέσεις της με τον Τραμπ. 

Ads

Πάντως η συνέντευξη στης Ντάνιελς δόθηκε το 2011 και πριν από την συμφωνία αυτή. Σύμφωνα με τα όσα λέει, ενώ βρίσκονταν στο γήπεδο του γκολφ, ο Τραμπ τη ρώτησε αν θέλει να δειπνήσουν μαζί κι εκείνη είπε «ναι, φυσικά». Κατόπιν περιγράφει ότι το βράδυ πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Τραμπ, όπου την υποδέχτηκε ο σωματοφύλακας.

Ο Τραμπ ήταν με τις πιτζάμες κι έβλεπε τηλεόραση, λέει η Ντάνιελς. Τελικά, σύμφωνα πάντα με την ίδια δείπνησαν στο δωμάτιο. Δεν ήπιαν αλκοόλ και συζήτησαν για… μπίζνες αλλά και για την σύζυγο του Τραμπ, Μελάνια. «Μου είπε, “μην ανησυχείς γι’ αυτήν”», αναφέρει η Ντάνιελς. 

Υποστηρίζει επίσης ότι συζήτησαν για πολλές ώρες πριν συνευρεθούν, ενώ όπως λέει το σεξ «δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο». Ο Τραμπ πάντως, σύμφωνα με την ίδια, της υποσχέθηκε να παίξει στο ριάλιτι που παρουσίαζε «The Apprentice». Επίσης υποστηρίζει ότι συναντήθηκαν πολλές φορές τα επόμενα χρόνια. 

Ο προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ δήλωσε: «Ο πρόεδρος Τραμπ για άλλη μια φορά διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο, όπως και η κυρία Ντάνιελς». Αυτό που διέψευσε η Ντάνιελς είναι ότι πήρε τα 130.000 δολάρια από τον Τραμπ.