Ένα 15χρονο κορίτσι πέφτει σε ένα ορμητικό ποτάμι. Πίσω από την πράξη της κοπέλας βρίσκεται για μια ακόμη φορά το διαδικτυακό παιχνίδι αυτοκτονίας «Μπλε Φάλαινα». 

Ads

Το περιστατικό έγινε και πάλι στη Ρωσία – στο ρωσικό Καύκασο -, μια χώρα στην οποία έχουν σημειωθεί πάρα πολλά κρούσματα αυτοκτονιών εφήβων λόγω του παιχνιδιού. 

Η κοπέλα στεκόταν δίπλα στο ποτάμι. Στην απέναντι όχθη βρίσκονταν τρεις έφηβοι που την είδαν να κοιτά τα αφρισμένα νερά κι άρχισαν να της φωνάζουν: «Σταμάτα. Μείνε εκεί που είσαι. Περίμενε».

Παρά τις φωνές τους η κοπέλα βούτηξε στο νερό. Οι τρεις φίλοι την ακολούθησαν, βούτηξαν στο ποτάμι – διακινδυνεύοντας και οι ίδιοι τη ζωή τους – και τελικά κατάφεραν να την τραβήξουν στην ξηρά. Το περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο. 

Η κοπέλα, σύμφωνα με το Russia Today, είπε στους τρεις φίλους ότι αυτό που έκανε ήταν μέρος μιας πρόκλησης του παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα». Όταν εκείνη της επισήμαναν ότι θα μπορούσε να πεθάνει, η κοπέλα απάντησε «ναι» και γέλασε. 

Ads

Υποστήριξε επίσης πως ασχολήθηκε με το παιχνίδι γιατί είναι «φοβερό… έχει αδρεναλίνη». Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα.