Πρώην συνεργάτιδα του ηθοποιού Μάικλ Ντάγκλας τον κατηγορεί ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά προφορικά επανειλημμένα αλλά και ότι αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της.

Ads

«Πίστευε ότι είναι ο βασιλιάς του κόσμου και ότι μπορούσε να με ταπεινώνει χωρίς επιπτώσεις», κατήγγειλε η Σούζαν Μπρόντι σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC και την εκπομπή Today.

Η Μπρόντι κατηγόρησε τον Ντάγκλας ότι επί τρία χρόνια τη δεκαετία του 1980, στη διάρκεια των οποίων εργαζόταν στην εταιρεία παραγωγής που είχε ο ηθοποιός, είχε συχνά σεξουαλικά φορτισμένες συζητήσεις μαζί της.

Η συγγραφέας περιέγραψε μάλιστα ένα περιστατικό που εκτυλίχτηκε το 1989 στο διαμέρισμα του Ντάγκλας: «Ξάπλωσε στο πάτωμα, έβγαλε τη ζώνη του και έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι του. Μπορούσα να δω τι έκανε», εξήγησε η Μπρόντι. «Μετά άρχισε να χαϊδεύεται και τρόμαξα πολύ», πρόσθεσε.

Ads

Η ίδια τόνισε ότι εκμυστηρεύθηκε την εμπειρία της σε πολλούς φίλους της, οι οποίοι τη συμβούλευσαν να μην πει τίποτε: «φοβόντουσαν για εμένα», σχολίασε η βραβευμένη με Πούλιτζερ δημοσιογράφος.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα ο 73χρονος Ντάγκλας απέρριψε προκαταβολικά τις καταγγελίες της Μπρόντι σε συνέντευξή του στο περιοδικό Deadline.