Αεροσκάφος της Virgin προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Μπαλί, μετά από σήμα για απόπειρα αεροπειρατείας. Επρόκειτο για περιστατικό μεθυσμένου επιβάτη που επιχείρησε να μπει στο πιλοτήριο και ο «συναγερμός» έληξε γρήγορα.

Ads

Αρχικά, μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν ότι έγινε απόπειρα αεροπειρατείας σε πτήση της Virgin προερχόμενη από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας.

Ένας από τους επιβάτες προσπάθησε να μπει  στο πιλοτήριο και ο κυβερνήτης έδωσε σήμα για αεροπειρατεία. Στη συνέχεια, το Boeing-737 προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Denpasar, στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Όπως δήλωσε αξιωματούχος της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε πως το περιστατικό δεν ήταν αεροπειρατεία και πως ο επίδοξος εισβολέας στο πιλοτήριο ήταν μεθυσμένος, ο οποίος  και συνελήφθη μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπαλί.

Ads

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδονησίας Hadi Tjahjanto δήλωσε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Metro TV: «Έχουμε πληροφορίες ότι σ’ ένα αεροπλάνο από το Μπρισμπέιν στο Μπαλί εκτυλίσσεται αεροπειρατεία».