Την παγκόσμια κατακραυγή έχει προκαλέσει ένα απάνθρωπο περιστατικό το οποίο συνέβη στην Ουγγαρία, όπου μία γυναίκα οπερατέρ φαίνεται σε βίντεο να βάζει τρικλοποδιά σε έναν πρόσφυγα που με το παιδί του στην αγκαλιά τρέχει για να γλιτώσει από τους αστυνομικούς που τον καταδιώκουν.

Ads

Εκατοντάδες μετανάστες παραβίασαν το πρωί της Τρίτης τις κορδέλες που είχε τοποθετήσει η αστυνομία της Ουγγαρίας κοντά στα σύνορα με τη Σερβία και μπήκαν στη χώρα.

Οι άνθρωποι προέρχονταν από μια ομάδα περίπου 1.500 ανδρών, γυναικών και παιδιών οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους καθώς περίμεναν για πολλές ώρες σε ένα σημείο συγκέντρωσης στο Ρόζσκε στη νότια Ουγγαρία απ’ όπου οι μετανάστες μεταφέρονται προς ένα κέντρο υποδοχής και καταγραφής προκειμένου να αιτηθούν να τους χορηγηθεί άσυλο.

Αφού πέρασαν τα σύνορα οι πρόσφυγες, πολλοί εκ των οποίων κρατούσαν τα παιδιά τους στα χέρια, άρχισαν να τρέχουν στα χωράφια με τους αστυνομικούς να τους καταδιώκουν.

Ads

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους ήταν και αυτός στον οποίο μία οπερατέρ που κάλυπτε το θέμα αποφάσισε να βάλει τρικλοποδιά. Ο πρόσφυγας μαζί με το παιδί του φαίνεται στο βίντεο να σωριάζεται στο έδαφος κι εκείνη να συνεχίζει ατάραχη να τραβά το «καλό» πλάνο που η ίδια «σκηνοθέτησε».

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι το παιδάκι στην αγκαλιά του πατέρα του, φορά μια φανέλα του Άρη, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει πως είχε περάσει και από την Ελλάδα.

Η σοκαριστική σκηνή απανθρωπιάς έκανε το γύρο του κόσμου και η γυναίκα απολύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό για τον οποίο εργαζόταν.

Το βίντεο: