Σάλο έχουν δημιουργήσει οι αποκαλύψεις που έκανε ο μεγαλύτερος αδερφός του Κέβιν Σπέισι, μετά το σκάνδαλο παρενόχλησης στο οποίο εμπλέκεται ο διάσημος ηθοποιός.

Ads

Ο Randall Fowler που μίλησε στη Daily Mail για τον βίαιο πατέρα του, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του. Σύμφωνα με τα όσα λέει ο 62χρονος, ο πατέρας τους, ήταν ναζί ενώ τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Μάλιστα τονίζει πως ήταν τόσο άγριος που τον αποκαλούσαν «The Creature», δηλαδή «Το Πλάσμα».

Ειδικότερα, όπως είπε ο «μιμητής» του Ροντ Στιούαρτ και οδηγός σε λιμουζίνες, ο πατέρας τους, Thomas Geoffrey τον κακοποιούσε συστηματικά, εν γνώσει της μητέρας τους, σε ένα σπίτι «γεμάτο σκοτάδι και μιζέρια, ενώ ο Κέβιν προσπαθούσε να αποφύγει το τι συνέβαινε». Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο ίδιος δεν έκανε ποτέ παιδιά για να μην πάρουν το «γονίδιο του βιαστή» από τον πατέρα τους, καθώς και ότι ο Κέβιν Σπέισι «δεν είχε αισθήματα» και στράφηκε στην ηθοποιία για να δραπετεύσει από τα οικογενειακά προβλήματα.

image

Ads

Παράλληλα, ο πρωταγωνιστής του House of Cards ζήτησε συγγνώμη από τον συνάδελφό του Anthony Rapp, επισημαίνοντας πως δεν θυμόταν το περιστατικό. Επισήμανε μάλιστα πως πρέπει να ήταν «ανάρμοστη συμπεριφορά μεθυσμένου» και αποκάλυψε πως πλέον ζει ως ομοφυλόφιλος.

Τα δύο αδέρφια είναι αποξενωμένα, τονίζοντας ωστόσο ότι με τον Κέβιν Σπέισι και τη μεγαλύτερη αδερφή τους Julie μοιράστηκαν βάναυση ανατροφή σε ένα «σπίτι φρίκης» που κυριαρχούσε ο ακροδεξιός πατέρας τους. «Ένας διεστραμμένος σαδιστής πατέρας». Περιέγραψε τον Κέβιν Σπέισι ως «άδειο σκάφος» που δεν είχε ποτέ πραγματική σχέση με κανέναν άλλο εκτός από τη μητέρα του. «Κανείς από εμάς δεν είχε την ευκαιρία να μεγαλώσει σωστά με τέτοιους κατεστραμμένους γονείς».

image

Ο πατέρας τους Thomas Geoffrey Fowler είχε ενταχθεί στο αμερικανικό ναζιστικό κόμμα όταν ο Κέβιν Σπέισι και ο αδερφός του ήταν ακόμα παιδιά. Είχε αφήσει μουστάκι για να μοιάζει με τον Αδόλφο Χίτλερ και βίαζε τον Randall Fowler. Ως παιδί ο Κέβιν Σπέισι, όπως αναφέρει ο αδερφός του, προσπαθούσε να γοητεύσει τον πατέρα τους. Αυτό ενώ ο αδερφός του βίωνε τη σαδιστική κακοποίηση του ίδιου τους του πατέρα. Επίσης τόνισε, ότι χτυπούσε αλύπητα τη μεγαλύτερη αδερφή τους Julie που το έσκασε από το σπίτι όταν έγινε 18 χρονών.

image

Σημειώνεται, ότι ο πατέρας ανάγκασε την οικογένεια να μετακομίσει 10 φορές από το Κολοράντο στο Νιού Τζέρσεϊ και τελικά στο Λος Άντζελες, ενώ δεν τους επέτρεπε να έχουν φίλους, διότι φοβόταν ότι αν κάποιος ερχόταν στο σπίτι θα έβλεπε τους τοίχους του γραφείου του, που ήταν γεμάτοι με φωτογραφίες από γυμνές γυναίκες και άντρες.

Τελικά και αφού κακοποίησε και μια νεαρή συγγενή τους, ο πατέρας πέθανε στα 68 του. Ο Σπέισι ενημέρωσε τον αδελφό του και η μητέρα του είπε ότι δεν χρειαζόταν να πάει στην κηδεία.

image

Έκτοτε, σύμφωνα με τον Fowler, η σχέση του Σπέισι με τη μητέρα τους δυνάμωσε, ενώ η δική τους εξασθένησε. Όταν πέθανε κι εκείνη, το 2013, ο Σπέισι την αποτέφρωσε με άλλο όνομα, προκειμένου να μην μαθευτεί στα ΜΜΕ.