Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την Τζιάννα Φλόιντ, κόρη του δολοφονημένου Τζορτζ Φλόιντ, που είναι ανεβασμένη στους ώμους του πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Στέφεν Τζάκσον.

Ads

Η 6χρονη ακούγεται να λέει: «Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο». Ο Τζάκσον επαναλαμβάνει τη φράση και την ξαναρωτάει τι έκανε ο μπαμπάς της, για να λάβει ξανά την απάντηση: «Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο».

Όπως ανέφερε το CBS News, ο πρώην μπασκετμπολίστας σταρ, ο οποίος ήταν φίλος του Τζορτζ Φλόιντ, δήλωσε πως σχεδιάζει να στηρίξει το 6χρονο κορίτσι.

Ads
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

“My Daddy Changed The World!!!” When You Remember #GeorgeFloyd Make Sure You Remember This Beautiful Soul That He Left Behind #BLM #Blacklivesmatter Captured by @skrptz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Skrptz (@skrptz) στις

2 Ιούν, 2020 στις 5:30 μμ PDT

Από τη μεριά της και η πρώην σύζυγος του Τζορτζ Φλόιντ σε ομιλία της έξω από το δημαρχείο της Μινεάπολις ανέφερε: «Είμαι εδώ για τον Τζορτζ διότι θέλω δικαιοσύνη για εκείνον και θέλω δικαιοσύνη για εκείνον επειδή ήταν καλός». 

«Στο τέλος της ημέρας αυτοί πάνε σπίτι τους και είναι με τις οικογένειές τους» δήλωσε η Ουάσινγκτον. «Η Τζιάνα δεν έχει πατέρα. Δεν θα τη δει ποτέ να μεγαλώνει, να αποφοιτά. Δεν θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία στον γάμο της».

«Την αγαπούσε, την αγαπούσε τόσο πολύ την κόρη του. Είμαι εδώ για τον Τζορτζ διότι θέλω δικαιοσύνη για εκείνον και θέλω δικαιοσύνη για εκείνον επειδή ήταν καλός. Ανεξαρτήτως του τι πιστεύει οποιοσδήποτε, ήταν καλός», κατάληξε.
.