Συγκλονιστικές πληροφορίες για την ταραχώδη ζωή του ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ έρχονται στη δημοσιότητα, μέσα από την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Κάπως έτσι Συνέβη».

Ads

Ο Ντεπαρντιέ αναφέρεται στα δύσκολα παιδικά χρόνια, όταν αναγκαζόταν να κλέψει για να ζήσει λόγω της οικονομικής κατάστασης της οικογένειάς του, την φυλάκισή του μετά από κλοπή αυτοκινήτου. Αποκαλύπτει ακόμη πως από την ηλικία των 10 ετών (όπως αναφέρει φαινόταν μεγαλύτερος) τον πλησιάζαν ερωτικά ομοφυλόφιλοι και ο ίδιος ζητούσε χρηματικά ανταλλάγματα για να ζήσει.

Όπως λέει ήταν ένας ομοφυλόφιλος κυνηγός ταλέντων που τον έβγαλε από την ανέχεια, πριν ακόμη από το γάμο του με την Ελίζαμπεθ Γκινιό, γόνο πλούσιας οικογένειας από το Παρίσι.

Αναφέρεται ακόμη στο αλκόολ, όπως λέει καταναλώνει μέχρι και 14 μπουκάλια κρασί την ημέρα, ενώ μιλάει και για τη στιγμή που ξέθαψε δύο νεκρούς από ένα νεκροταφείο για να τους πάρουν τα παπούτσια και τα κοσμήματα. Επίσης γράφει για τα ρολόγια και τα χρήματα που έκλεβε το Μάιο του 1968 από φοιτητές που συμμετείχαν σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

Ads

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μιλάει και για τον ρόλο του ως πατέρα, που πάντα ήταν κατώτερος των περιστάσεων, όπως αναφέρει, και κατηγορεί για αυτό τον πατέρα του και όσα βίωσε στην παιδική του ηλικία. «Ξέρω πώς να λέω τα λόγια των άλλων, αλλά όταν πρόκειται για τα δικά μου, εγώ είμαι ο γιος του Ντεντέ», αναφέρει, τονίζοντας πως δεν μπόρεσε να πει ποτέ στα παιδιά του πως τα αγαπά.

Ο ηθοποιός μιλάει και για τη φιλία του με τον πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον οποίο γνωρίστηκε το 2008 και όπως λέει «έδεσαν αμέσως». «Και στους δυο μας, όταν ήμασταν 15 χρονών, δεν θα στοιχημάτιζε κανείς δεκάρα πάνω μας. Του στέλνω γράμματα που μιλάνε για τα πάντα. Τον διασκεδάζουν και μου απαντάει», αναφέρει.