Νέος θάνατος προστίθεται στον «μαύρο κατάλογο» της βιομηχανία πορνό ταινιών, καθώς άλλη μια πορνοστάρ, η πέμπτη μέσα σε τρεις μήνες, έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για την 23χρονη Olivia Lua.

Ads

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής LA Direct Models για το θάνατό της: «Πολύ μεγάλος ντόρος έχει γίνει πρόσφατα σχετικά με τον αριθμό των πορνοστάρ που έχει πεθάνει το τελευταίο έτος. Με μεγάλη θλίψη πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο κατάλογος έχει μεγαλώσει περισσότερο. Μάθαμε σήμερα ότι η Olivia Lua πέθανε το πρωί – ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη». Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι η νεαρή γυναίκα είχε μήνες να δουλέψει καθώς βρισκόταν «αντιμέτωπη με μερικές προσωπικές προκλήσεις». Εντύπωση όμως προκαλεί η ανάρτηση της 23χρονης στα social media, τρεις μόνο μέρες πριν το θάνατό της. Σε αυτήν η Olivia εμφανίζεται μαυροφορεμένη και η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία αναφέρει: «Το νιώθω παντού, τίποτα δεν με τρομάζει πια».

Διαβάστε επίσης: Νεκρές στα άδυτα του πορνό

Η βιομηχανία παραγωγής πορνογραφικών ταινιών, τις τελευταίες εβδομάδες, έχει τραβήξει τα φώτα εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων θανάτων πρωταγωνιστριών. Δύο εξ αυτών αυτοκτόνησαν, ενώ οι υπόλοιπες φαίνεται πως έχασαν τη ζωή τους από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Οι Shyla Stylez και August Ames βρέθηκαν νεκρές μέσα στις τελευταίες εβδομάδες του 2017 και στις 15 Δεκεμβρίου το άψυχο σώμα της Yuri Luv ανακαλύφθηκε από τον ιδιοκτήτη της στο σπίτι όπου και διέμενε. Πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όπως και η Amber Rayne που έχασε επίσης τη ζωή της το 2016.

Ads

Η κατάσταση στο χώρο της χρυσοφόρας βιομηχανίας πορνογραφικών ταινιών, μία από τις πιο επικερδείς παγκοσμίως, είναι οριακή εδώ και αρκετά χρόνια. Εκτός από τους τελευταίους θανάτους υπάρχει πλήθος αναφορών για βιασμούς από «αστέρες» του χώρου, χρήση ναρκωτικών και φαρμάκων κατά τα γυρίσματα, ψυχολογικές διαταραχές και κρίσεις κατάθλιψης.

image