Μπορεί τα σεξιστικά σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ που είδαν το φως της δημοσιότητας να πρόσβαλαν τόσο την ίδια όσο και τις γυναίκες συλλήβδην, η σύζυγος του Μελάνια ωστόσο τον στηρίζει μέχρι τέλους και δηλώνει ότι ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι «κύριος».

Ads

Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε στην τηλεόραση με δηλώσεις υποστήριξης του συζύγου της, υποψήφιου των ρεπουμπλικάνων για την προεδρία της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ, περιγράφοντας τις απαξιωτικές δηλώσεις του για τις γυναίκες σε βίντεο του 2005 που δόθηκε στη δημοσιότητα ως «αγορίστικα λόγια».

Μιλώντας στο CNN, η Μελάνια Τραμπ είπε ότι ο άντρας της μιλούσε «όπως μιλάνε τα αγόρια μεταξύ τους, και ότι καθοδηγήθηκε – τον προέτρεπε, δηλαδή – από τον δημοσιογράφο για να πει βρώμικα και άσχημα λόγια» στη συζήτηση με τον Μπίλι Μπους σε τηλεοπτική εκπομπή.

Υποστήριξε επίσης ότι δεν έχει ακούσει ποτέ τον άντρα της να μιλάει έτσι. «Όχι, όχι, γι’ αυτό είχα εκπλαγεί, γιατί, όπως είπα, δεν γνωρίζω αυτό το άτομο που μιλάει με τέτοιο τρόπο, ούτε θα έλεγε κάτι τέτοιο σε προσωπικές στιγμές», είπε η Μελάνια Τραμπ.

Ads

Σε άλλη συνέντευξη, στο κανάλι Fox News, είπε ότι είχε συγχωρέσει τον σύζυγό της για τις δηλώσεις του στο βίντεο, που αρχικά δόθηκε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα Washington Post. «Εκείνες οι λέξεις, ήταν προσβλητικές και δεν ήταν σωστές. Και μου ζήτησε συγγνώμη. Και εγώ (…) δέχθηκα τη συγγνώμη του. Και το ξεπεράσαμε», είπε.

Στο βίντεο ακούγεται ο διάλογος που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Μπίλι Μπους του Access Hollywood στο πλατό της σαπουνόπερας Days of Our Lives. Εκεί λίγο πριν τη συνέντευξη ο Τραμπ με ανοιχτό το μικρόφωνο ακούγεται να μιλά για τη συνάντησή του με μια όμορφη γυναίκα. «Της την έπεσα στο Παλμ Μπιτς. Της την έπεσα αλλά απέτυχα. Το παραδέχομαι. Προσπάθησα να την π@δήξω. Ήταν παντρεμένη. Της την έπεσα πολύ χοντρά».

Συνεχίζοντας την περιγραφή της προσπάθειάς του ο Τραμπ ακούγεται να λέει ότι πήγε την γυναίκα αυτή να δει κάτι έπιπλα. «Της την έπεσα σαν σκύλος αλλά δεν μπόρεσα να τα καταφέρω και ήταν και παντρεμένη» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος λέει ότι «ξέρεις με ελκύουν αυτόματα οι όμορφες γυναίκες. Αρχίζω απλά να τις φιλάω. Είναι σαν μαγνήτης. Απλά φιλάω. Δεν περιμένω. Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να τα κάνεις αυτά. Μπορείς να κάνεις τα πάντα, να τις αρπάξεις από το μ@@@ι».

Μετά τη δεύτερη τηλεοπτική διαμάχη του Τραμπ με την Κλίντον, όπου ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος ερωτήθηκε από τους συντονιστές δημοσιογράφους και αρνήθηκε κατηγορίες ότι είχε παρενοχλήσει γυναίκες σεξουαλικά, εμφανίστηκαν και άλλες περιπτώσεις γυναικών που δήλωσαν ότι είχαν υποστεί παρενόχληση εδώ και δεκαετίες.

Στο μεταξύ, το κανάλι απέλυσε χθες τον δημοσιογράφο που συμμετείχε στην εκπομπή «Today» στην NBC, για την οποία είχε προσκαλέσει τον Τραμπ το 2005.