Ο παρουσιαστής του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου NTV Αντρέι Νόρκιν και ο Ουκρανός πολιτικός αναλυτής Ντμίτρι Σουβόροφ μετέτρεψαν -μετά από έντονη φραστική αντιπαράθεση- το στούντιο σε ρινγκ. Το επεισόδιο συνέβη κατά την διάρκεια της ζωντανής εκπομπής «Σημείο συνάντησης» και το βίντεο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού δικτύου.

Τον ξυλοδαρμό πυροδότησε η συζήτηση για την κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία. Ο Γερμανός βουλευτής Αντρέας Μάουρερ , που είχε επισκεφθεί την ανατολική Ουκρανία , είπε ότι εξαιτίας των εχθροπραξιών σκοτώθηκαν εκατοντάδες παιδιά. «Πρέπει τελικά να αναγνωρίσετε την αλήθεια ότι εκεί σκοτώνονται παιδιά. Πυροβολούνται άνθρωποι και παιδιά» δήλωσε ο Μάουρερ. 

Ο πολιτικός αναλυτής από την Ουκρανία Ντμίτρι Σουβόροφ ζήτησε από τον Γερμανό βουλευτή να παρουσιάσει φωτογραφίες με τους νεκρούς. Εκείνη τη στιγμή ο Νόρκιν πλησίασε τον Ουκρανό αναλυτή και τον άρπαξε από τον ώμο. Ο Σουβόροφ προσπάθησε να τον αποφύγει, αλλά μάταια. Η εξέλιξη, γνωστή. Όσοι ήταν στο στούντιο προσπάθησαν να τους χωρίσουν.

«Η εκπομπή 'Σημείο συνάντησης' είναι ζωντανή. Τα θέματα που συζητούνται είναι τα πιο καυτά θέματα της επικαιρότητας. Συμβαίνει οι συμμετέχοντες στην εκπομπή να μην μπορούν να είναι εγκρατείς» αναφέρει το σχόλιο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ρωσικού καναλιού, το οποίο ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για το επεισόδιο.