Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναικά σε εμπορικό κέντρο της Κίνας, όταν υποχώρησε το τελευταίο σκαλί στις κυλιόμενες σκάλες, τις οποίες ανέβαινε μαζί με τον γιο της. Η 30χρονη γυναίκα κατάφερε να σπρώξει το παιδί και να το σώσει, όμως η ίδια έχασε τη ζωή της. Το δυστύχημα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του εμπορικού κέντρου. Οι εικόνες είναι σοκαριστικές. 

Ads

Όπως φαίνεται στο βίντεο το τελευταίο σκαλί της κυλιόμενης σκάλας υποχωρεί. Η 30χρονη Σιάνγκ Λιουτζουάν την ώρα που πέφτει σπρώχνει το παιδί της το οποίο τρέχει να συγκρατήσει μια υπάλληλος του εμπορικού κέντρου. 

Μια δεύτερη υπάλληλος τρέχει και πιάνει από το χέρι την άτυχη 30χρονη, ωστόσο, είναι αργά καθώς τη γυναίκα παρασύρει ο μηχανισμός της σκάλας. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περισσότερες από τέσσερις ώρες για να αποσυναρμολογήσουν το μηχάνημα και να ανασύρουν την γυναίκα, πλέον νεκρή.

Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, πρόσφατα είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες συντήρησης στις κυλιόμενες σκάλες και οι συντηρητές είχαν ξεχάσει να βιδώσουν στη θέση του το προστατευτικό κάλυμμα.

Ads

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ