Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογράφιση του Ινδού φωτογράφου Raj Shetye για εταιρεία ρούχων. Οι φωτογραφίες με τίτλο «The Wrong Turn» (Η Λάθος Στροφή) απεικονίζουν μια Ινδή γυναίκα περικυκλωμένη από άνδρες μέσα σε ένα λεωφορείο να την αγγίζουν παρά τη θέληση της.

 
Πολλοί κατηγόρησαν τον φωτογράφο πως θέλησε να αναπαραστήσει τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας, που πριν από δυο χρόνια είχε βιαστεί από 5 άνδρες μέσα σε ένα λεωφορείο κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της.
 
Ο φωτογράφος αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτή την δήλωση και επιπλέον ανέφερε: «Όντας μέλος της κοινωνίας και φωτογράφος, αυτό το θέμα με ευαισθητοποιεί. Ζω σε μια κοινωνία όπου η μητέρα μου, η κοπέλα μου, η αδερφή μου βρίσκονται εκεί έξω και μπορεί να τους συμβεί κάτι ανάλογο. Ο σκοπός μου δεν ήταν σε καμιά περίπτωση να ωραιοποιήσω τις πράξεις των βιαστών, αλλά είχε στόχο να ρίξω φως στους βιασμούς των γυναικών στη χώρα μου και να τονίσω ότι ένας πλούσιος μπορεί να μετακινείται με δικό του αυτοκίνητο και να μη διατρέχει κινδύνους, ενώ ένας φτωχός που μετακινείται με τα δημόσια μέσα μεταφοράς βρίσκεται σε κίνδυνο».
 
Παρά τη δήλωση του, οι επίμαχες φωτογραφίες έχουν διαγραφεί από αρκετές σελίδες όπου ήταν αναρτημένες, κυρίως λόγω των αντιδράσεων αλλά και των συναισθημάτων που προκάλεσαν.
 
Διάσημοι ηθοποιοί, παραγωγοί του Χόλιγουντ εξέφρασαν την αποστροφή τους για τη φωτογράφιση και ζήτησαν την άμεση απόσυρση των φωτογραφιών. Ο σκηνοθέτης του Μπόλιγουντ, Vishal Dadlani, έγραψε «Όποιος και να ‘σαι ελπίζω να πας φυλακή» ενώ ο Ceteris Paritosh, πρώην υπεύθυνος τηλεοπτικού καναλιού, σχολίασε «Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος πριν φτάσει την κόλαση;».
 
Οι σχεδιαστές των οποίων τα ρούχα φωτογράφισε ο Ινδός δεν έχουν πάρει ακόμα θέση για το θέμα, ενώ ο ίδιος μετά την κατακραυγή που δέχθηκε απέσυρε τις φωτογραφίες από την προσωπική του ιστοσελίδα.