Μια μητέρα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας την περασμένη Τετάρτη στο Μαϊάμι να αποπειράται να πνίξει το αυτιστικό παιδί της.

Ads

Η 45χρονη Πατρίσια Ρίπλεϊ καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να οδηγεί τον 9χρονο γιο της Αλεχάντρο στην όχθη ενός καναλιού στο Μαϊάμι, να κοιτάζει γύρω της για να δει αν τη βλέπει κανείς, να χαϊδεύει το κεφάλι του αγοριού και δευτερόλεπτα μετά να το σπρώχνει με μανία στο νερό προκειμένου να το αφήσει να πνιγεί.

Ενώ το παιδί φαίνεται να πέφτει στο νερό, εκείνη απομακρύνεται με γρήγορες κινήσεις, μια ακόμη ένδειξη πως ό,τι έκανε ήταν προμελετημένο. Το σοκαριστικό video που δημοσίευσε στο κανάλι Univision, έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγες μέρες αφού στη 45χρονη ασκήθηκε δίωξη για τη δολοφονία του γιου της.

Γιατί αυτό που καταγράφηκε στο βίντεο ήταν η πρώτη προσπάθεια της Ρίπλεϊ να σκοτώσει το παιδί της. Στη δεύτερη, τα κατάφερε…

Ads

Στο σοκαριστικό βίντεο που τη δείχνει να ρίχνει το αγόρι στο κανάλι και φεύγει τρέχοντας, 20 δευτερόλεπτα μετά, η 45χρονη εμφανίζεται ξανά στο πλάνο μαζί με έναν άνδρα που είδε το παιδί στο νερό και έτρεξε να το βοηθήσει!