Θύμα των διάσημων στη χώρα τους τουλάχιστον Ρώσων φαρσέρ Vovan & Lexus έπεσε η πρέσβης των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χέϊλυ.

Ads

Παριστάνοντας τον πρωθυπουργό της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι είχαν μια συνομιλία μαζί της που διήρκεσε περίπου 30 λεπτά. Η Νίκι Χέϊλυ ενημερώθηκε από τον υποτιθέμενο πρωθυπουργό που εξέφρασε τις ανησυχίες του για την κατάσταση στο Binomo – ένα (ανύπαρκτο) νησί στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, την πρόσφατη ανακηρυχθείς ανεξαρτησία του, στις πρόσφατες εκλογές του οποίου μάλιστα παρενέβη και ο Πούτιν. 

Όπως δημοσιεύει και το Sputnik, η πρέσβης των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χέϊλυ, δήλωσε με τη σειρά της και με την πρέπουσα σοβαρότητα ότι γνώριζε για την κατάσταση στο νησί Binomo και και επιβεβαίωσε ότι ο Πούτιν παρενέβη στις εκλογές.

Οι Vovan & Lexus είναι διάσημοι για τις φάρσες τους με τον γερουσιαστή Μακ Κέιν, τον υπουργό Ενέργειας των ΗΠΑ Ρίκε Περί, τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Πόροσνενκο, τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Βρετανό τραγουδιστή Έλτον Τζον και πολλούς άλλους πολιτικούς και σταρ στη Ρωσία και τον κόσμο.