Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση μίας μητέρας η οποία ανεβάζει στο Instagram και το YouTube βίντεο με τη μόλις τριών ετών κόρη της να μακιγιάρεται και να παραδίδει «μαθήματα» μακιγιάζ.

Ads

Η μητέρα της μικρής Liriana, όχι μόνο δεν θεωρεί ότι η έκθεσή του παιδιού της στο διαδίκτυο -όπως και στα χημικά των καλλυντικών προϊόντων- εμπεριέχει κάποιον κίνδυνο, αλλά επιπλέον, υποστηρίζει ότι πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι και ότι δεν θέλει να «πουλήσει» το παιδί της. Βεβαίως η μητέρα, εισπράττει κανονικότατα χρήμα από τα βίντεο που ανεβάζει στο YouTube.

Το θέμα έλαβε ακόμη περισσότερη δημοσιότητα, όταν η διάσημη Αμερικανίδα YouTuber, Huda Katan, η οποία λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών, έκανε share ένα από τα βιντεάκια της μικρής, σημειώνοντας πόσο χαριτωμένη είναι.

Το γεγονός πυροδότησε τον ζήλο της μητέρας, η οποία συνέχισε τα ποσταρίσματα, θεωρώντας «κακεντρέχειες» τα σχόλια με τα οποία χρήστες του διαδικτύου της επεσήμαιναν ότι πρόκειται για ένα μικρό κοριτσάκι, στην πραγματικότητα ένα νήπιο, που δικαιούται μία φυσιολογική παιδική ηλικία.

Ads

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
• Πως βγάζουν τόσα χρήματα οι Youtubers;