Μια Καναδή φωτογράφος, η Lindsay Foster, απαθανάτισε την πρώτη στιγμή μετά την γέννηση ενός μωρού με δύο μπαμπάδες. Η φωτογραφία, που καταγράφει τη σπουδαιότερη στιγμή για το ομόφυλο ζευγάρι, κάνει το γύρο του κόσμου και αναδεικνύεται σε εικόνα σύμβολο για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Ads

Οι γονείς BJ Barone και Frankie Nelson κρατούν στην αγκαλιά τους το μωρό, τον Milo, που έφερε στον κόσμο μια παρένθετη μητέρα. «Ο BJ και εγώ θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για το υπέροχο δώρο που μας έκανες. Ότι και να πούμε είναι λίγο, αποθανάτισες την πιο υπέροχη στιγμή στη ζωή μας», έγραψε ο Frankie Nelson στη φωτογράφο.

«Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να περιγράψω πόσο υπέροχη στιγμή ήταν. Αισιοδοξώ πως αυτή η εικόνα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε βαθιά αγάπη και θαυμασμό για τους δύο μπαμπάδες και την παρένθετη μητέρα», έγραψε η Lindsay Foster.

Από την πλευρά τους οι γονείς ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο για τα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση της φωτογραφίας στην σελίδα της Lindsay Foster στο Facebook.

Ads

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα σχόλιά σας. Ήταν μια πραγματικά απίστευτη στιγμή στη ζωή μας και καταγράφηκε στις υπέροχες φωτογραφίες της Lindsay Foster. Είμαστε τυχεροί που έχουμε ένα υγιέστατο αγοράκι. Σεβόμαστε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται ακόμα και τα αρνητικά με τα οποία δεν συμφωνούμε. Τα θετικά υπερβαίνουν κατά πολύ τα αρνητικά, όμως ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει τη γνώμη του», έγραψαν και συνέχισαν:

«Αυτή είναι μια στιγμή αγνής αγάπης. Ο Milo θα ζήσει σε ένα περιβάλλον αγάπης χωρίς όρια και μεγαλώσει γνωρίζοντας πολλούς διαφορετικούς τύπους οικογενειών και θα μάθει να τους αποδέχεται όλους, ακόμη και αυτούς που αντιδρούν. Ο Milo γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του World Pride και αυτή η εικόνα είναι αντιπροσωπευτική του World Pride. Η αγάπη δεν αναγνωρίζει χρώμα, ούτε φύλο, ούτε σεξουαλικές προτιμήσεις. Η αγάπη δεν έχει όρια. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».

* Φωτογραφίες από τον Independent