Η γυναίκα της οποίας το πρόσωπο είναι γεμάτο αίματα λόγω της εισβολής στην Ουκρανία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ads

Η φωτογραφία της αποτυπώνει τη θηριωδία του πολέμου και η ίδια ορκίστηκε να κάνει τα πάντα για την πατρίδα της αφού κατάφερε να επιζήσει έπειτα από επίθεση με ρωσικούς πυραύλους σήμερα το πρωί.

Η Olena Kurilo, έξω από κατεστραμμένο σπίτι της μίλησε στην Daily Mail και είπε ότι ήταν «πολύ τυχερή» και παραδέχτηκε ότι «πρέπει να έχω έναν φύλακα άγγελο» για να επέζησε της επίθεσης

image

Ads

Η δασκάλα είπε ότι «δεν πίστευε ποτέ ότι αυτό θα συνέβαινε αληθινά» στη ζωή της και η φωνή της «σπάει» ενώ περιέγραφε τη ζημιά που υπέστη από τους πυραύλους το «εντελώς κατεστραμμένο» σπίτι της.

Νωρίτερα την Πέμπτη ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε διαβεβαιώσει τους Ουκρανούς ότι «δεν υπάρχει απειλή για τον πληθυσμό» αφού οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν «όπλα ακριβείας», αλλά μέχρι το μεσημέρι το Κίεβο ισχυρίστηκε ότι τουλάχιστον 40 άμαχοι, ανάμεσά τους ένα νεαρό αγόρι σε πολυκατοικία στο Χάρκοβο, σκοτώθηκαν.

Η Olena Kurilo δήλωσε ότι «ποτέ δεν πίστευε» ότι η Ρωσία θα εξαπέλυε εισβολή στην Ουκρανία, αλλά υποσχέθηκε να υπερασπιστεί την Ουκρανία. «Θα κάνω τα πάντα για την Ουκρανία, όσο μπορώ, με όση ενέργεια έχω. Θα είμαι πάντα στο πλευρό της πατρίδας μου», είπε.

«Εγώ η ίδια είμαι σκηνοθέτης, εκπαιδευτικός, μελετήσαμε την ιστορία, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι αυτό θα συνέβαινε στη γη μας», είπε, αναφερόμενη προφανώς στον περίεργο και ανακριβή ισχυρισμό του Πούτιν ότι η Ουκρανία ήταν ιστορικά μέρος της Ρωσίας.

Πρόσθεσε ότι το σπίτι της καταστράφηκε ολοσχερώς στην επίθεση με πυραύλους. «Δεν υπάρχουν παράθυρα, δεν υπάρχουν πόρτες, μια πόρτα πέταξε ποτέ έξω, ακόμη και το πάτωμα έχει σκιστεί εντελώς», είπε.