Το όνειρο του έγινε πραγματικότητα! Ο 5χρονος Αφγανός με την πλαστική φανέλα του Μέσι που συγκίνησε το διαδίκτυο, όχι μόνο απέκτησε μία αυθεντική φανέλα αλλά δύο, και μάλιστα υπογεγραμμένες από τον σουπερστάρ της Μπαρτσελόνα, εν΄λω σύντομα δεν αποκλείεται να τον συναντήσει κι από κοντά.

Ads

Ο μικρός έκλαιγε που δεν είχε μια φανέλα του παίκτη που θαυμάζει, με αποτέλεσμα ο μεγαλύτερος αδερφός του να τον βοηθήσει να φτιάξει μία αυτοσχέδια από μία πλαστική σακούλα.

Η εικόνα του μικρού αγοριού που θαυμάζει τον Μέσι έγινε viral, συγκινώντας τόσο τον ίδιο όσο και τους χρήστες του διαδικτύου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να ψάχνουν για το αγόρι στα μέσα Ιανουαρίου, όταν ένας θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι πόσταρε στο twitter την εικόνα του αγοριού να φορά μια πλαστική σακούλα «Μέσι». Η εκστρατεία για να βρεθεί ποιός είναι και που ζει ο μικρός θαυμαστής του Μέσι που δεν έχει χρήματα για να αποκτήσει την πολυπόθητη φανέλα του ινδάλματος του, τελικά έπιασε τόπο.

Ads

Το αγόρι είναι 5 ετών, ονομάζεται Μουρτάζα Αχμαντί και ζει στο Αφγανιστάν. Ο πατέρας του είναι γεωργός και ο Μουρτάζα δεν πάει ακόμη σχολείο. Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής

Πριν λίγες μέρες, ο μικρός Μουρτάζα πήρε ένα ξεχωριστό δώρο από τον Λιονέλ Μέσι. Συγκεκριμένα ο μικρός θαυμαστής του ποδοσφαιριστή έλαβε δύο υπογεγραμμένες φανέλες του Λιονέλ Μέσι – μια της εθνικής Αργεντινής και μια της Μπαρτσελόνα.

«Ο Μουρτάζα δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει. Επαναλαμβάνει συνέχεια: ”Αγαπώ τον Μέσι και εκείνος αγαπάει εμένα”», είπε μέλος της UNICEF που παρέδωσε το δώρο στο μικρό παιδί.

Μάλιστα δεν αποκλείεται ο μικρός να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον «ήρωα» του, αφού ενδέχεται ο 28χρονος σούπερ σταρ να τον επισκεφτεί, πράγμα που θα καθοριστεί από το πρόγραμμα του.