Ο θάνατος του μουσικού παραγωγού Tim Bergling, γνωστού ως Avicii, δεν συνδέεται με  εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τις αρχές του Ομάν.  

Ads

Στη σορό του γνωστού dj που βρέθηκε την Παρασκευή στην πρωτεύουσα του Ομάν, πραγματοποιήθηκαν δυο διαφορετικές νεκροψίες. Γνωστοποιήθηκε ότι «δεν υπάρχει υποψία για εγκληματική ενέργεια που να οδήγησε στον θάνατό του», αλλά δεν έγινε καμία άλλη διευκρίνιση για την αιτία θανάτου. 

Ο αδελφός του Αvicii έχει μεταβεί στην Μουσκάτ και ψάχνει απαντήσεις. Η σορός του μουσικού αναμένεται να μεταφερθεί στη Σουηδία – χώρα καταγωγής του – μέσα στην εβδομάδα. 

Ήταν γνωστό πώς ο Avicii είχε αντιμετωπίσει προβλήματα λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Είχε νοσηλευτεί με οξεία παγκρεατίτιδα και είχε υπεβλήθη σε επέμβαση απομάκρυνσης χοληδόχου κύστης ενώ έπρεπε να αφαιρέσει τη σκωληκοειδή του απόφυση. 

Ads

Είχε αναγκαστεί να σταματήσει τις live εμφανίσεις του από το 2016. Ωστόσο, κατόπιν είχε γνωστοποιήσει πως είχε σταματήσει να πίνει και ότι ακολουθούσε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. 

Χιλιάδες θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν χθες στο κέντρο της Στοκχόλμης για να αποτίσουν τιμή στον αγαπημένο τους dj. Η κεντρική πλατείας της πόλης, που ήταν και η γενέτειρα του δημοφιλούς μουσικού πλημμύρισε με τη μουσική του και πλήθος κόσμου έσπευσε να τον αποχαιρετίσει. 

image

image