Ένα βίντεο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές μία Αμερικανίδα και τον Αδόλφο Χίτλερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936 στο Βερολίνο ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.

Η Carla de Vries από την Καλιφόρνια έδωσε ένα πεταχτό φιλί στον γερμανό δικτάτορα, αφού τον άρπαξε από το λαιμό την ώρα που προσπαθούσε να της αντισταθεί.

Η κίνησή της αυτή, την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο ως «Η γυναίκα που φίλησε τον Αδόλφο Χίτλερ». Το βίντεο καταγράφηκε στις 15 Αυγούστου 1936 μετά την κούρσα των 1.500 μέτρων ελεύθερο στην κολύμβηση. Ο Χίτλερ παρακολουθούσε τον αγώνα μαζί με τον στρατηγό Αουγκούστ φον Μάκενσεν, σε μία Ολυμπιάδα, όπου Γερμανοεβραίοι αθλητές είχαν αποκλειστεί από τη συμμετοχή στα αγωνίσματα.

Η γυναίκα αυτή, έχοντας ως σκοπό να αποθανατίσει τον Χίτλερ από κοντινή λήψη, πραγματοποιούσε εκείνη την εποχή, ταξίδια σε όλη την Ευρώπη.

Το βίντεο ξεκινά με τη γυναίκα να προσεγγίζει τον Χίτλερ και να τού ζητά αυτόγραφο, το οποίο εκείνος δίνει με προθυμία. Τότε, ένα ζουμ της κάμερας δείχνει την Carla να  προσπαθεί να τον φιλήσει στο μάγουλο, ενώ εκείνος προσπαθεί να αποφύγει τόσο εκείνη, αλλά και περισσότερο το γέλιο όσων βρίσκονταν δίπλα του, συμπεριλαμβανομένου και του στρατηγού Μάκενσεν.

Φαίνεται πως το πείσμα της στάθηκε πιο δυνατό από την ομάδα περιφρούρησης του Χίτλερ και κατάφερε να τον φωτογραφήσει.