Ένα 3χρονο παιδί που αγνοούταν σε αγροτική ιδιοκτησία στην περιοχή Hunter της Αυστραλίας από την Παρασκευή, εντοπίστηκε τη Δευτέρα (06/09) από ελικόπτερο της αστυνομίας μετά από μεγάλη έρευνα στην ύπαιθρο κοντά στο σπίτι του.

Ads

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση τη Δευτέρα, σύμφωνα με την οποία το τρίχρονο αγόρι που έχει αυτισμό βρέθηκε να πίνει νερό σε ένα ρυάκι κοντά στο σπίτι του περίπου στις 11.30 το πρωί.

Οπτικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία δείχνει το αγόρι, λίγο πριν τη διάσωσή του, να βάζει στο στόμα του με τα χέρια του νερό από ένα ρυάκι στο Πάτι, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

Ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και φέρεται να έχει υποστεί μερικές γρατσουνιές έπειτα από πτώση του.

Ads

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον Guardian ο πατέρας του παιδιού δήλωσε πως τον αναζητούσαν συνεχώς αυτές τις τέσσερις μέρες. “Τον τσίμπησαν τα μυρμήγκια, είχε σκοντάψει και στο έδαφος, αλλά είναι ζωντανός. Είναι ζωντανός”, σχολίασε ο πατέρας.

Δεν είναι ακόμη σαφές γιατί και πώς το αγόρι απομακρύνθηκε από το σπίτι της οικογένειάς του την Παρασκευή. Η οικογένειά του φοβόταν πως είχε πέσει θύμα απαγωγής.