Η Μελάνια Τραμπ στις πλημμύρες του Τέξας με ψηλά τακούνια και κασκέτο. Δύο διαφορετικές εμφανίσεις μέσα σε μερικές ώρες που προκάλεσαν πλήθος σαρκαστικών σχολίων και αποδοκιμασιών από τους χρήστες του Διαδικτύου για τις ενδυματολογικές επιλογές της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ και πρώην μοντέλου για το ταξίδι της στο Τέξας που πλήττεται από τις καταστροφικές πλημμύρες της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ.

Ads

Η Μελάνια όταν αναχώρησε χθες από τον Λευκό Οίκο φορούσε μαύρες γόβες στιλέτο συνδυασμένες με ένα μαύρο σύνολο –παντελόνι, μπλούζα–, χακί μπουφάν και γυαλιά αεροπόρου. Όταν αποβιβάστηκε από το προεδρικό αεροσκάφος φορούσε παντελόνι τζίν, λευκό πουκάμισο, λευκά αθλητικά παπούτσια και κασκέτο στο κεφάλι που ανέγραφε «FLOTUS», τα αρχικά στ’ αγγλικά του «Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών».

«Η Μελάνια μοιάζει με τη Μπάρμπι στις πλημμύρες. Σίγουρα τα παπούτσια Louboutin δεν είναι αδιάβροχα, κορίτσια!» έγραψε σκωπτικά η χρήστρια Μαρία ντελ Ρούσο αναφερόμενη στα ακριβά παπούτσια που η Πρώτη Κυρία φορούσε στην πρώτη της εμφάνιση.