Ένα μιούζικαλ θέλησε να δει ο αντιπρόεδρος του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, αλλά του βγήκε ξινό.

Ads

Κατά την είσοδό του στο θέατρο όπου ανεβαίνει η παράσταση Χάμιλτον οι θεατές τον αποδοκίμασαν. Υπήρξαν πάντως και κάποιοι υποστηρικτές. 

Κατά τη διάρκεια της παράστασης έγιναν διακοπές καθώς το κοινό τον αποδοκίμαζε ενώ στο τέλος ένα ακόμη χτύπημα ήρθε, αυτή τη φορά πάνω από τη σκηνή. 

Ένα μέλος του θιάσου ευχαρίστησε τον αντιπρόεδρο του Τραμπ που παρευρέθηκε στο μιούζικαλ και του διάβασε επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν: 

«Εμείς κύριε είμαστε η πολυσυλλεκτική Αμερική που ανησυχεί και αγωνιά ότι η νέα σας κυβέρνηση δεν θα μας προστατεύσει, δεν θα προστατεύσει τον πλανήτη, τα παιδιά, τους γονείς μας, δεν θα μας υπερασπιστεί και δεν θα στηρίξει τα αναφαίρετα δικαιώματά μας» .

«Ελπίζουμε ότι η παράσταση σας ενέπνευσε να υπερασπιστείτε τις αμερικανικές αξίες μας και να εργαστείτε για λογαριασμό μας» τόνισε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «σας ευχαριστούμε που γίνατε κοινωνός αυτής της υπέροχης αμερικανικής ιστορίας που ειπώθηκε από μία διαφοροποιημένη ομάδα ανδρών και γυναικών με διαφορετικό χρώμα, θρησκεία και σεξουαλικό προσανατολισμό».