Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε μία Αμερικανίδα ακτιβίστρια για να να απαντήσει στην ομοφοβία της γειτόνισσας της. Αντί να «την στολίσει» προσπαθώντας να της εξηγήσει τα αυτονόητα για το ανθρώπινο δικαίωμα της επιλογής σεξουαλικής ταυτότητας, στόλισε το σπίτι της, με 10.000 χριστουγεννιάτικα φωτάκια στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Ads

Όλα ξεκίνησαν όταν η Rosey Crotch και ο σύζυγος της αποφάσισαν να αποσχισθούν από την εκκλησία των Μορμόνων. Η γειτόνισσα τους τότε, ήρθε και τους χτύπησε την πόρτα για να τους ζητήσει τον λόγο. Το ζευγάρι που είχε αποφασίσει να απομακρυνθεί από τη θρησκευτική ομάδα λόγω των απόψεων της περί ομοφυλοφιλίας, εξήγησε στη γειτόνισσα του πως δεν σκόπευε να επιστρέψει, αλλά εκείνη δεν έδειξε να θέλει να τους καταλάβει.

Αντιθέτως, μάλιστα, αντί να τους ακούσει θέλησε να τους διηγηθεί το πόσο είχε «τρομοκρατηθεί» από το γεγονός ότι ο γιος της ζήτησε από μία κοπέλα να τον συνοδέψει στον χριστουγεννιάτικο χορό του σχολείου, κι εκείνη απέρριψε την πρόσκληση του επειδή ήταν λεσβία και θα πήγαινε με την φίλη της.

Στη συνέχεια άρχισε να κατηγορεί το σχολείο της γειτονιάς τους για το γεγονός ότι επιτρέπει στα γκέι ζευγάρια μαθητών να πάνε μαζί στον χορό αλλά και για το ότι είχε οργανώσει πρόσφατα μία ημερίδα ενημέρωσης για τους διεμφυλικούς.  Είπε μάλιστα ότι είναι αηδιασμένη από τους ομοφυλόφιλους και τους διεμφυλικούς που προσπαθούν «να πείσουν» την κοινωνία, ότι «είναι ίσοι» με τους straight.

Ads

Παρόλο που η πρώτη σκέψη της Rosey Crotch ήταν να «στολίσει» την ενοχλητική και ρατσίστρια γειτόνισσα της, εκείνη συγκρατήθηκε και αποφάσισε να της απαντήσει με έναν πιο «εορταστικό» τρόπο, μέρες που είναι άλλωστε…

22 ευκαιρίες για δουλειά με κύρος στο εξωτερικό!

Έτσι αποφάσισε να στολίσει το σπίτι της για τα Χριστούγεννα, τοποθετώντας 10.000 λαμπιόνια και σχηματίζοντας με αυτά το ουράνιο τόξο της ομοφυλοφιλίας.

«Ξέρω ότι δεν θα της αλλάξω γνώμη, αλλά τουλάχιστον της έδωσα μια απάντηση», έγραψε η Rosey Crotch στο διαδίκτυο.