Εκδίκηση από τον σεξιστή Ντόναλντ Τραμπ, πήρε μία ακτιβίστρια των FEMEN, η οποία δεν δίστασε να «αρπάξει» τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ από… τα γεννητικά του όργανα!

Ads

Απρόοπτη τροπή είχε η τελετή αποκάλυψης του αγάλματος του Ντόναλντ Τραμπ στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Μαδρίτης, όταν μια γυμνόστηθη ακτιβίστρια των εισέβαλε στο χώρο και… «κακοποίησε σεξουαλικά» το ομοίωμα του Αμερικανού προέδρου.

Η ακτιβίστρια θέλησε με τον τρόπο αυτό να διαμαρτυρηθεί για τις σεξιστικές δηλώσεις του νέου πλανητάρχη. που είχε αποκαλύψει η Washington Post τον περασμένο Οκτώβριο.

Στην ηχογραφημένη συνομιλία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα, ακούγεται ο διάλογος που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Μπίλι Μπους του Access Hollywood στο πλατό της σαπουνόπερας Days of Our Lives. Εκεί λίγο πριν τη συνέντευξη ο Τραμπ με ανοιχτό το μικρόφωνο ακούγεται να μιλά για τη συνάντησή του με μια όμορφη γυναίκα. «Της την έπεσα στο Παλμ Μπιτς. Της την έπεσα αλλά απέτυχα. Το παραδέχομαι. Προσπάθησα να την π@δήξω. Ήταν παντρεμένη. Της την έπεσα πολύ χοντρά». Συνεχίζοντας την περιγραφή της προσπάθειάς του ο Τραμπ ακούγεται να λέει ότι πήγε την γυναίκα αυτή να δει κάτι έπιπλα. «Της την έπεσα σαν σκύλος αλλά δεν μπόρεσα να τα καταφέρω και ήταν και παντρεμένη» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός λέει ότι «ξέρεις με ελκύουν αυτόματα οι όμορφες γυναίκες. Αρχίζω απλά να τις φιλάω. Είναι σαν μαγνήτης. Απλά φιλάω. Δεν περιμένω. Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να τα κάνεις αυτά. Μπορείς να κάνεις τα πάντα, να τις αρπάξεις από το μ@@@ι».

Υπενθυμίζοντας τη φράση του Τραμπ, στο διαβόητο ηχητικό απόσπασμα, ότι «αρπάζει τις γυναίκες» από τα γεννητικά τους όργανα, η ακτιβίστρια έκανε ακριβώς αυτό στο άγαλμα, μπροστά τους εμβρόντητους ιθύνοντες και υπαλλήλους του μουσείου.

Ads

Πάνω στο γυμνό της σώμα είχε γραμμένες τις φράσεις «αρπάξτε κι εσείς» και «αρπάξτε την πατριαρχία από τα απόκρυφα».

Τελικά η γυναίκα απομακρύνθηκε από το χώρο, ενώ οι αρμόδιοι του Μουσείου χαρακτήρισαν το περιστατικό δυσάρεστο και δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν αυτό το είδος της δημοσιότητας.