Τα είχε προγραμματίσει όλα για τον γάμο της και τη δεξίωση που θα ακολουθούσε, εκτός του ότι ο γάμος δεν έγινε τελικά ποτέ.

Ads

Η Yiru Sun όμως δεν έκατσε να σκάσει, και με δεδομένο ότι είχε ήδη πληρώσει προκαταβολή 8.000 δολαρίων στο πολυτελές εστιατόριο που θα γινόταν το τραπέζι στο Μανχάταν, αποφάσισε να το κάνει.

Η νεαρή Κινέζα, που ζει στη Νέα Υόρκη, παρά τη λύπη της για το γεγονός ότι χώρισε με τον σύντροφο της, αποφάσισε να δώσει χαρά σε 60 άπορα παιδιά της πόλης καλώντας τα σε επίσημο «παραλίγο» γαμήλιο δείπνο.

Φόρεσε λοιπόν το νυφικό της και περίμενε τους μικρούς καλεσμένους της μαζί με τους γονείς τους. Τελικά τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν πέρασαν πολύ ωραία.

Ads

Όπως η ίδια δήλωσε στην New York Post: «Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο του θεού, δεν μπόρεσα να είμαι η πριγκίπισσα την ημέρα του γάμου μου, αλλά μπόρεσα να κάνω αυτά τα παιδιά να ζήσουν ένα παραμύθι».

Για την ιστορία η Sun χώρισε με τον σύντροφο της επειδή εκείνος της ζήτησε να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο πριν τον γάμο τους.