Ένας από τους μακροβιότερους γάμους στην τηλεοπτική ιστορία των ΗΠΑ έφθασε στο τέλος του. Το πιο αγαπημένο ζευγάρι της τηλεόρασης, η Μαρτζ και ο Χόμερ Σίμπσον παίρνουν διαζύγιο.

Την αποκάλυψη έκανε ο Αλ Τζιν, ο παραγωγός της σειράς «The Simpsons», σε συνέντευξή του στο περιοδικό Variety που δημοσιεύτηκε την Κυριακή.

Σύμφωνα με τον Τζιν, τα προβλήματα θα ξεκινήσουν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της πρεμιέρας του 27ου κύκλου της σειράς, όταν θα αποκαλυφθεί ότι ο Χόμερ τόσα χρόνια πάσχει από ναρκοληψία, μία ασυνήθιστη νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από υπερβολική ανεξέλεγκτη υπνηλία, ακόμη κι έπειτα από επαρκή ύπνο.

Η πάθησή του αυτή θα έχει αντίκτυπο στον γάμο του και τελικά θα τον οδηγήσει στο διαζύγιο με την Μαρτζ. Ωστόσο, ο Χόμερ θα κινηθεί αστραπιαία καθώς θα ερωτευτεί την φαρμακοποιό του. Η αγωνία των τηλεθεατών θα επικεντρωθεί στο αν θα κρατήσει ο νέος έρωτας του Χόμερ ή αν τελικά το ζεύγος Σίμπσον θα ξανασμίξει.

Αυτή ήταν η δεύτερη σημαντική αποκάλυψη που έκανε ο Τζιν αυτή την εβδομάδα. Εκτός λοιπόν από το διαζύγιο του ζεύγους Σίμπσον, στα νέα επεισόδια αναμένεται ο εχθρός της οικογένειας Σάιντσοου Μπομπ να σκοτώσει τον Μπαρτ Σίμπσον στο ετήσιο επεισόδιο για την γιορτή του Χάλοουιν.

Η πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς στις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox στις 27 Σεπτεμβρίου.