Την οργή των χρηστών του twitter προκάλεσε η παρουσίαση των καταγγελιών κατά γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό από κεντρικό δελτίο του Star.

Ads

Επί της ουσίας, τόσο η Μάρα Ζαχαρέα όσο και η Τασούλα Παπανικολάου επιχείρησαν να υποβαθμίσουν πλήρως τις εν λόγω ειδεχθείς πράξεις, κάποιες από τις οποίες παρουσίασαν ως παραγεγγραμμένες άρα ως μη γενόμενες..

«Ο γνωστός σκηνοθέτης μπήκε στο μάτι του κυκλώνα μέσα από καταγγελίες και μηνύσεις», αναφερθηκε χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ενώ συνέχισε: «Η πρώτη καταγγελία έγινε από τον Ν.Σ. αλλά περιορίστηκε σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα και δεν έχει καταγγελθεί στην εισαγγελία. Η μήνυση που κατατέθηκε από τον Β.Κ. κάτοικο Γερμανίας, ότι τον βίασε όταν ήταν 15 ετών, παραγράφεται λόγω παρέλευσης των απαιτούμενων ετών που ορίζει ο νόμος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ακόμα και αν την εξέταζαν οι αρχές, ο σκηνοθέτης θα διωκόταν μόνο για αποπλάνηση ανηλίκου. Νομικά οι καταγγελίες κατά του γνωστού σκηνοθέτη πέφτουν στο κενό. Το θέμα είναι ηθικό, κυρίως σε ό,τι αφορά τον 15χρονο».

Στο ίδιο ρεπορτάζ έγινε αναφορά και στον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς διατυπώθηκε η εκτίμηση πως  πως «οι κατηγορίες για κύκλωμα ανηλίκων φαίνεται πως δεν στέκουν».

Ads

Οι αντιδράσεις εκ μέρους των χρηστών των social media υπήρξαν άμεσες αλλά και ιδιαίτερα έντονες.

Ενδεικτικά κάποιες από αυτές: