Είκοσι τρεις θέσεις εργασίας προκηρύσσει το Χαμόγελο του Παιδιού, στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με συμβάσεις 5μηνης διάρκειας.

Ads

Συγκεκριμένα,  Το Χαμόγελο του Παιδιού, στα πλαίσια της υλοποίησης της Πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων-Κέρκυρα», η οποία εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται από τη Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ και από εθνικούς πόρους), προκηρύσσει 23  θέσεις  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών.
 
Πρόκειται για θέσεις βρεφονηπιακών, εργοθεραπευτών, κοινωνιολόγων, διοικητικών γραμματέων κ.α.
 
Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την Πέμπτη 24/01/2013 και λήγει το Σάββατο 02/02/2013. Οι προσλήψεις του συνόλου των ωφελουμένων θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ.
 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, είτε αυτοπροσώπως στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας κατά τις εργάσιμες ημέρες.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού» www.hamogelo.gr  ή  της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων www.pin.gov.gr.