Την καλύτερη του φίλη έχει βρει στο πρόσωπο μιας γάτας ένα γέρικο λαμπραντόρ στις ΗΠΑ, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα που τους θέλουν να τσακώνονται σαν «τον σκύλο με τη γάτα».

Ads

O Τέρβελ –το λαμπραντόρ- είναι ήδη 14 ετών κι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς έχει χάσει την όρασή του και μερικώς την ακοή του. Η ζωή του ήταν πολύ δύσκολη, καθώς λόγω της κακής του υγείας ήταν αναγκασμένος να περνάει τη μέρα του καθηλωμένος στο σπιτάκι του. Όλα άλλαξαν όμως όταν στη ζωή του μπήκε ξαφνικά η Πάντιτατ.

Η Πάντιτατ είναι μια γάτα διαφορετική από τις άλλες, καθώς είναι ιδιαίτερα εχθρική με τις άλλες γάτες αλλά πολύ φιλική με τους σκύλους. Η γνωριμία της με τον Τέρβελ ήταν καθοριστική για τη ζωή των δύο κατοικίδιων που έμελλε να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι. Το γέρικο λαμπραντόρ δεν βρήκε μάλιστα μόνο μια φίλη στο πρόσωπο της Πάντιτατ, αλλά και την οδηγό του, που τον σήκωσε από το καλάθι του και τον έβγαλε ξανά στον έξω κόσμο. Μαζί της αισθάνεται την αναγκαία σιγουριά και με οδηγό την ουρά της, την ακολουθεί στις βόλτες έξω από το σπίτι τους.

Το βίντεο για τη φιλία του Τέρβελ με τη Πάντιτατ παρουσιάστηκε από τη σειρά «The Secret Life of Cats» του National Geographic.

Ads

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=prPQC9l8muM#t=90]