Ένας νέος, απολαυστικός τρόπος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά μικρών ηλικιών είναι γεγονός.

Ads

 
Το FunTwoThree.com, το μοναδικό site του είδους του στην Ελλάδα, προσφέρει την ευκαιρία σε  γονείς και παιδιά να γνωρίσουν την όμορφη πλευρά της ζωής και να αναπτύξουν, με ασφάλεια, χρήσιμες δεξιότητες
 
Επισκεφτείτε το FunTwoThree.com και ανακαλύψτε:

  • περισσότερες από 1000 δραστηριότητες, σχεδιασμένες αποκλειστικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του δημοτικού, με τη συνεργασία έμπειρων εκπαιδευτικών, καλλιτεχνών και τεχνικών.
  • Μια ευρεία γκάμα από εκπαιδευτικά παιχνίδια, εκτυπώσιμα, εικαστικές εφαρμογές, βίντεο, τραγούδια, ιστορίες, φωτογραφίες, καθώς και ένα εικονογραφημένο λεξικό, μια ψηφιακή βιβλιοθήκη και ένα 24ωρο ραδιόφωνο κλασσικής μουσικής.
  • Σελίδες αφιερωμένες στους γονείς με χρήσιμες ιδέες και εφαρμογές.
  • Ένας διασκεδαστικός τρόπος για την εκμάθηση εκατοντάδων λέξεων στα Αγγλικά.

 
Το FunTwoThree.com αγαπάει το περιβάλλον, τις τέχνες, τον πολιτισμό και την παράδοση – γιʼ αυτό και συνεργάζεται με φορείς όπως το WWF, η ΜΟm και το Vancouver Film School.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι το FunTwoThree.com αποτελεί μια αμιγώς ελληνική πρωτοβουλία, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμες και οι πρώτες εφαρμογές για tablets, καθώς και μια σειρά από εκπαιδευτικές εκδόσεις (βιβλία, cd κλπ).
 

 
Ο πιο ασφαλής προορισμός για παιχνίδι και μάθηση
 
Τι ακριβώς είναι το FunTwoThree.com;
Το FunTwoThree.com είναι ένα ασφαλές & δημιουργικό site για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του δημοτικού. Στόχος του είναι να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτυχθούν σωστά, μαθαίνοντας μέσα από το παιχνίδι.
 
Ποια είναι η φιλοσοφία σας;
Όραμά μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να γνωρίσουν την όμορφη πλευρά της ζωής και να αναπτύξουν χρήσιμες δεξιότητες. Στο FunTwoThree.com αγαπάμε το περιβάλλον, τις τέχνες, τον πολιτισμό και την παράδοση και προσπαθούμε να μεταλαμπαδεύσουμε αυτή την αγάπη μας στα παιδιά – πάντα μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού.
 
Τι μπορούν να βρουν στο site σας οι μικροί επισκέπτες;
Περισσότερες από 1.000 δραστηριότητες, σχεδιασμένες αποκλειστικά για παιδιά με τη συνεργασία έμπειρων εκπαιδευτικών, καλλιτεχνών και τεχνικών.
Το FunTwoThree.com διαθέτει μια ευρεία γκάμα από εκπαιδευτικά παιχνίδια, εκτυπώσιμα, εικαστικές εφαρμογές, βίντεο, τραγούδια, ιστορίες, φωτογραφίες, καθώς και ένα εικονογραφημένο λεξικό, μια ψηφιακή βιβλιοθήκη και ένα 24ωρο ραδιόφωνο κλασσικής μουσικής. Παράλληλα, στο site μας υπάρχουν και σελίδες αφιερωμένες στους γονείς, με χρήσιμες ιδέες και εφαρμογές.
 
Όλα αυτά τα δημιουργήσατε μόνοι σας;
Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου μας δημιουργήθηκε τοπικά, από μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων συνεργατών. Ταυτόχρονα, φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε επιπλέον ποιοτικό περιεχόμενο και από καταξιωμένους συνεργάτες όπως το WWF, η ΜΟm, το Vancouver Film School και γνωστοί Εκδoτικοί Οίκοι της Ελλάδας και του εξωτερικού.
 
Πως αντιμετωπίζετε το θέμα της ασφάλειας;
Σε επίπεδο λειτουργικότητας, φροντίσαμε να μην υπάρχουν links που να οδηγούν σε άλλα sites και επιλέξαμε να προβάλλουμε τα βίντεο μέσω δικού μας server για να αποφύγουμε την εμπλοκή με πλατφόρμες τύπου youtube. Επίσης, αποφασίσαμε να μη βάλουμε google ads και να περιορίσουμε στο ελάχιστο τους διαφημιστικούς χώρους. Τέλος, στις σελίδες που είναι αφιερωμένες στους γονείς, τονίζουμε την ανάγκη για την  ισορροπημένη χρήση των νέων τεχνολογιών σε σχέση με ‘παραδοσιακές’ παιδαγωγικές μεθόδους, προσφέροντας μάλιστα και σχετικό υλικό.
 
Είναι εύκολο για παιδιά τόσο μικρών ηλικιών να πλοηγηθούν μόνα τους στο site;
Η πλοήγηση στο FunTwoThree.com είναι πολύ εύκολη, καθώς βασίζεται σε εικόνες-σύμβολα που διευκολύνουν τους μικρούς επισκέπτες που δεν ξέρουν να διαβάζουν. Κάθε σελίδα προσφέρει φωνητικές οδηγίες, ενώ τα βίντεο περιλαμβάνουν υπότιτλους στην ίδια γλώσσα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
 
Ποιο είναι το οικονομικό σας μοντέλο;
Η λειτουργία του FunTwoThree.com βασίζεται στις συνδρομές των μελών του (24€ για την ετήσια / 6€ για τη μηνιαία) και σε επιλεκτικές διαφημιστικές συνεργασίες.
Σύντομα θα είναι διαθέσιμες οι πρώτες μας εφαρμογές για tablets, ενώ θα ακολουθήσει μια σειρά από εκπαιδευτικές εκδόσεις (βιβλία, cd, dvd, αυτοκόλλητα κλπ).
Οι απώτερες βλέψεις μας αφορούν στην επέκτασή μας σε άλλες γλώσσες και χώρες.
 
Τι προνόμια απολαμβάνει ένας συνδρομητής σας;
Οι συνδρομητές-μέλη του Family Club εξασφαλίζουν πρόσβαση σε:
– διπλάσιο περιεχόμενο σε σχέση με τους απλούς χρήστες,
– ένα περιβάλλον χωρίς διαφημίσεις,
– αποκλειστικές εφαρμογές και λειτουργίες (όπως η ηχογράφηση βιβλίων, η δυνατότητα  δημιουργίας εικονικών εκθέσεων τέχνης κλπ).
 
Πως μπορεί να μάθει κάποιος περισσότερα για το FunTwoThree.com;
Ο καλύτερος τρόπος είναι να επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας και να εξερευνήσει μαζί με τα παιδιά του το δωρεάν περιεχόμενο που προσφέρoυμε.
Οι γονείς μπορούν να δουν περισσότερα στις σελίδες μας στα social media (www.facebook.com/FunTwoThree & www.youtube.com/FunTwoThreeTV), ενώ μια καλή πρώτη εικόνα μπορεί να πάρει κανείς βλέποντας τη δίλεπτη βίντεο-παρουσίαση του site μας.