Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη, πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 το πρωί, τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων που εδρεύει στο κτίριο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Χανίων (Ηρώων Πολυτεχνείου 11).

Ads

Στην τελετή του αγιασμού παρέστησαν επίσης οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Γιώργος Αγοραστάκης, κ. Τάσος Κουρουπάκης και κα Όλγα Λεβάκη, υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και οι 125 ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι οποίοι στη συνέχεια παρέλαβαν τσάντες με τρόφιμα μακράς διάρκειας, κρέας, λαχανικά και είδη υγιεινής.

Σύμφωνα με το cretavoice.gr, τα προϊόντα αυτά, που προσφέρθηκαν ως μικρή χριστουγεννιάτικη «ανάσα» σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, προέρχονται κυρίως από σχετική χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης, από χορηγίες φορέων και χανιώτικων επιχειρήσεων, από προσφορές ιδιωτών, αλλά και από κοινωνικό εισιτήριο (με τρόφιμα μακράς διάρκειας) θεατρικών ομάδων που παρουσιάζουν έργα τους στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

* Φωτογραφία από το cretavoice.gr