Ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τον Οκτώβριο 2015 θα οργανώσει για τους φίλους του νέα τμήματα δωρεάν εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας.

Ads

Τα μαθήματα θα γίνονται ένα δίωρο την εβδομάδα, πρωινές και απογευματινές ώρες, στα γραφεία τους (Βουλής 44Α, 1ος όροφος, Πλατεία Συντάγματος) και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2016.

Όσοι φίλοι ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό e-mail στο [email protected] για να λάβουν γραπτώς αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και τη σχετική αίτηση.
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λίγα λόγια για τον ΣΕΕ

Ο ΣΕΕ, από την ίδρυσή του το 1924 μέχρι σήμερα, παρέχει ουσιαστική στήριξη στις γυναίκες επιστήμονες σχετικά με την επαγγελματική τους προώθηση και ανέλιξη. Στα χρόνια που πέρασαν επέδειξε μια δυναμική παρουσία στην προσπάθεια για την συνειδητοποίηση των γυναικείων προβλημάτων που σχετίζονται με τον ρόλο και τη θέση της γυναίκας στην οικογένεια, στην οικονομία, στον επαγγελματικό χώρο και στη προσπάθεια προβολής και συμμετοχής όλο και περισσότερων γυναικών στην κοινωνική και δημόσια ζωή του τόπου.

Ads

Ο ΣΕΕ, ως ζωντανός οργανισμός, προσαρμόζεται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες, κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνθήκες και ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις νέες προκλήσεις της εποχής μας, χρησιμοποιώντας ως μέσα, ημερίδες, διαλέξεις με ομιλήτριες και ομιλητές διεθνούς κύρους, εκπαιδευτικά σεμινάρια, έρευνες, εκδόσεις. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αναπτύσσει συνεργασίες και σχέσεις με γυναικείες οργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πηγή: Flowmagazine