Άπλετος ήλιος, ζεστοί άνθρωποι, γέλια και αγκαλιές γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι, γεμάτο με καλούδια της μεσογειακής διατροφής! Χρυσαφένιο ελαιόλαδο και κρασί, που τρέλαινε ακόμα και θεούς… Αυτός είναι ο πλούτος της Ελλάδας!

Ads

Πώς θα ήταν όμως τα πράγματα, αν οι καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο αγκάλιαζαν τα ελληνικά προϊόντα; Αν μέσα από τις πωλήσεις τους, εξασφαλίζαμε τη σίτιση των αστέγων και στηρίζαμε Ιδρύματα ή Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς που βοηθούν παιδιά και ηλικιωμένους;

Αν μέσα από μία οργανωμένη προσπάθεια, αναδεικνύαμε τα οφέλη της ελληνικής διατροφής και επιτελούσαμε ένα σημαντικό κοινωνικό έργο, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη;

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα της Wise Greece…

H Wise Greece είναι μία μη κερδοσκοπική Κίνηση με διπλό σκοπό! Από τη μία πλευρά προωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο τα οφέλη της Ελληνικής διατροφής και την ποιότητα των ελληνικών τροφίμων, ενώ μέσα από τις πωλήσεις τους συγκεντρώνει κέρδη τα οποία “μετατρέπει” σε τρόφιμα για να τα διαθέσει σε παιδιά και συνανθρώπους μας με μεγάλη ανάγκη.

Ads

Μία Κίνηση ευαισθητοποίησης των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, για να αγκαλιάσουν αυτά τα προϊόντα, να ακολουθήσουν την ελληνική διατροφή και να τα εντάξουν στην καθημερινότητά τους, στηρίζοντας έτσι την προσπάθειά μας. Μία Κίνηση που παράγει κέρδος για την ελληνική οικονομία, ενώ ταυτόχρονα επιτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό έργο.

Άρα, με κάθε μπουκάλι και κάθε βάζο που επιλέγεις με τη σήμανση Wise Greece, μας βοηθάς να εξασφαλίσουμε βασικά διατροφικά είδη στις ευπαθείς ομάδες. Γίνεσαι ένας ενεργός κρίκος για μία “σοφή” Κίνηση! To λογότυπο της Wise Greece άλλωστε, είναι εμπνευσμένο από το αθηναϊκό τετράδραχμο, που απεικόνιζε μία κουκουβάγια σαν σύμβολο σοφίας…

Η Πράξη

Η Wise Greece επιλέγει ποιοτικά ελληνικά προϊόντα και τα τοποθετεί σε νέα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα από συντονισμένες προσπάθειες, προωθεί τα προϊόντα που συμμετέχουν στη μη κερδοσκοπική Kίνηση, για να τα γνωρίσουν και να τα στηρίξουν οι καταναλωτές.

Η Wise Greece χρησιμοποιεί όλο το κέρδος από τις πωλήσεις των προϊόντων που συμμετέχουν στην Κίνηση, για να αγοράσει τρόφιμα και να τα διαθέσει σε παιδιά, ηλικιωμένους και άστεγους στα όρια της φτώχειας! Και το σημαντικότερο; Η Wise Greece δεν αποδίδει ποτέ χρήματα, παρά μόνο τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η Ελλάδα, μέσα από τα προϊόντα της, κάνει μία “Σοφή Κίνηση” και γίνεται μία μεγάλη αγκαλιά, εξασφαλίζοντας για όσους έχουν ανάγκη, το πιο βασικό αγαθό… τη διατροφή!

Η Δυναμική

Η Wise Greece αποτελείται από μία ομάδα νέων ανθρώπων, που μοιραζόμαστε τις ίδιες σκέψεις για μία “σοφότερη” Ελλάδα! Που θέλουμε να εμπνεύσουμε τους καταναλωτές, να γνωρίσουν τα ελληνικά προϊόντα και να γίνουν μέρος της Κίνησης στήριξης ανθρώπων που έχουν ανάγκη!

Η ομάδα συμπληρώνεται από ειδικούς σε σημαντικούς τομείς, για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Wise Greece (Ειδικούς της γεύσης, Διασφάλιση Ποιότητας, Marketing, Πωλήσεις κ.α), οι οποίοι αναλαμβάνουν την τοποθέτηση των προϊόντων σε νέα σημεία πώλησης, την προβολή της μη κερδοσκοπικής Κίνησης Wise Greece και την εκπλήρωση του κοινωνικού της έργου.

Προϊόντα

Κάθε λογής καλούδια, βγαλμένα από την ελληνική γη. Ελαιόλαδα από τις πιο ξακουστές περιοχές της Ελλάδας, μπαχαρικά και βότανα διαλεγμένα ένα – ένα, γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές, ξύδι, μέλι και βιολογικές σοκολάτες, κρασιά από σταφύλια μεγαλωμένα κάτω από τον γενναιόδωρο μεσογειακό ήλιο, τσίπουρο και ούζο, μακαρόνια και βουτήματα είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που συμμετέχουν στην Κίνηση Wise Greece!

Οι Έλληνες παραγωγοί στηρίζουν την προσπάθεια της Wise Greece, με στόχο να προωθήσουμε όλοι μαζί τα οφέλη της ελληνικής παραδοσιακής διατροφής και να εξασφαλίσουμε τη σίτιση Ιδρυμάτων και Οργανισμών. «Από τα χέρια και το μεράκι των Ελλήνων, στα σπίτια όλου του κόσμου, για το πιο σημαντικό αγαθό… τη σίτιση των ανθρώπων που έχουν ανάγκη!».

Για περισσότερες πληροφορίες ή αν έχετε κατάστημα και επιθυμείτε να γίνετε σημείο πώλησης της Wise Greece επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της κίνησης.