Στην πρώτη μεγάλη του συναυλία μας καλεί το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ την Πέμπτη 7 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στην οποία θα συμμετάσχουν πολλοί νέοι καλλιτέχνες, με σκοπό να γιορτάσουν τη χαρά της ζωής μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.

Ads

 
Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, η πρώτη Ανοιχτή Θεραπευτική Κοινότητα  για εφήβους και νεαρούς ενήλικους χρήστες ναρκωτικών και ο Σύλλογος Οικογένειας  παρέα με τους Φοίβο Δεληβοριά, Νατάσσα Μποφίλιου, Στάθη Δρογώση, Μαριέττα Φαφούτη, Ματούλα Ζαμάνη και τους Angry Birds πατάνε Γκάζι για μια βραδιά μουσικής , γέλιου και ελπίδας. Στην παρέα τους θα βρεθεί ο Tareq σε live dj set ενώ η γιορτή θα ξεκινήσει με το μουσικό συγκρότημα της Στροφής.
 
‘Οπως αναφέρει και το ΚΕΘΕΑ, «Γιατί η ΣΤΡΟΦΗ μιλάει ανοιχτά για τα Ναρκωτικά. Γιατί η χρήση δεν είναι Στίγμα, δεν είναι Ντροπή, είναι μια εξάρτηση που αντιμετωπίζεται και θεραπεύεται με αγάπη και φροντίδα, χωρίς υποκατάστατα, χωρίς λίστες αναμονής, χωρίς χρήματα!»
 
“ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΤΡΕΨΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΛΟΥ”
 ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΕΣ

Τα έσοδα της Συναυλίας θα διατεθούν στο Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ για την οικονομική ενίσχυση του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ που απευθύνεται σε έφηβους και νεαρούς ενήλικους χρήστες ναρκωτικών ουσιών και στις οικογένειές τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
18.00 – 18.20:Το Μουσικό Συγκρότημα της ΣΤΡΟΦΗΣ
18.35 – 19.20: Ματούλα Ζαμάνη & Angry Birds
19.35 – 20.20: Μαριέττα Φαφούτη
20.30 – 21.20: Στάθης Δρογώσης
21.35 – 22.35: Νατάσσα Μποφίλιου
22.50 – 00.00: Φοίβος Δεληβοριάς
 
Ενδιάμεσα live dj set από τον TAREQ

Ads

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30

Προπώληση εισιτηρίων:  Στα καταστήματα PUBLIC, στο Viva.gr ή στο 13855
Τιμές εισιτηρίων:  15€  προπώληση, 18€  Γενική είσοδος