Με κεντρικό σύνθημα «Φέτος ο Άγιος Βασίλης είναι ΜΩΒ» -το χαρακτηριστικό χρώμα του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, Stray.gr- σας προσκαλούμε στο 11ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Δεκεμβρίου 2014 στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, απέναντι από την Τεχνόπολη Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Ads

 
Και φέτος το διήμερο Bazaar του Stray.gr θα πλαισιωθεί από δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά και εκπαιδευτικά προγράμματα για την φιλοζωία, επιδείξεις οδηγών σκύλων που βοηθούν τυφλούς συμπολίτες μας από τη Σχολή Οδηγών Λάρα, σκύλους διασώστες και βασικές συμβουλές εκπαίδευσης για τις οικογένειες των ζώων. Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης.
 
Οι επισκέπτες του Bazaar θα έχουν την ευκαιρία:
 
• να αγοράσουν δώρα για τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους, καινούργια και μεταχειρισμένα προϊόντα, σε πολύ χαμηλές τιμές, όπως και φυσικά όλα τα είδη του σωματείου (t-shirts για μεγάλους, μικρούς και πολύ μικρούς, ποδιές μαγειρικής, κούπες, μπρελόκ, αδιάβροχα, ομπρέλες, κοσμήματα κ.α. σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα)
• να συμμετάσχουν στην λαχειοφόρο αγορά με πολλά και μεγάλα δώρα
• να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα και επιδείξεις δεξιοτεχνίας
• να ενημερωθούν για την δράση και της ανάγκες του σωματείου (εάν θέλουν)
• να διασκεδάσουν σε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα (θέλουν δε θέλουν!).
 
Το Stray.gr είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, τα μέλη του οποίου είναι μόνο εθελοντές, που φυσικά δεν αμείβονται, ενώ δεν χρηματοδοτείται από το κράτος και εξαρτάται αποκλειστικά από τη συνεισφορά όσων αντιλαμβάνονται ότι και τα αδέσποτα ζώα, όπως έξαλλου και οι άνθρωποι, χρειάζονται φροντίδα και μάλιστα είναι απολύτως εκτεθειμένα στο αστικό περιβάλλον.
 
Από την ίδρυση του ως σήμερα το Stray.gr προσφέρει στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα ζώα, καθώς και ενημέρωση, βοήθεια και συμπαράσταση στο ευρύ κοινό ενώ έχει επιτύχει περισσότερες από 2.500 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων και συνεχίζει παρά τις αυξημένες δυσκολίες. Μόνο για το 2013, βοήθησε περίπου 400 αδέσποτα ζώα με στειρώσεις και υιοθεσίες. Στην ιστοσελίδα του Stray.gr, μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το έργο του, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και όλες τις δράσεις του.