Με μηνύσεις απειλούν τον Μένιο Φουρθιώτη και το κανάλι «Ε», οι ηθοποιοί Ντίνα Κώνστα και Χρυσούλα Διαβάτη, εξαιτίας του νέου τρέιλερ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

Ads

Στο τρέιλερ, υπάρχει μία σκηνή της επιτυχημένης σειράς των Ρήγα- Αποστόλου, «Δύο Ξένοι», στην οποία εμφανίζονται οι δύο τους,  χωρίς ποτέ να τους ζητηθεί η παραχώρηση  άδειας πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων για να χρησιμοποιηθούν τα πρόσωπά τους.

Οι ίδιες, σε δηλώσεις τους, φαίνονται εξοργισμένες με το γεγονός και ετοιμάζουν μηνύσεις διότι δεν τους ζητήθηκε η παραχώρηση πνευματικών δικαιωμάτων, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν τα πρόσωπά τους και η δουλειά τους.

Η Ντίνα Κώνστα δήλωσε στο labelnews: «Να τσακιστεί ο Φουρθιώτης να κατεβάσει το τρέιλερ τώρα! Αν δεν το κάνει θα του κάνω μήνυση και του ίδιου και του «Ε»! Απαγορεύω να φαίνομαι στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό απόσπασμα. Δεν με ρώτησαν ποτέ!», ενώ, η Χρυσούλα Διαβάτη ανέφερε: «Χρησιμοποίησαν το πρόσωπό μου, χωρίς την άδειά μου, απαιτώ να κατέβει το βίντεο αλλιώς θα κινηθώ νομικά!».